ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Σύγκρουση ...ογκολίθων !

Πάγκαλος: Βενιζέλος ο πιο μισητός πολιτικός !
Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, με αποδέκτη αυτή την φορά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο θεωρεί τον πλέον μισητό πολιτικό, μετά τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
Στην τακτική εκπομπή του  στο Βήμα fm, «θύμα» του αυτή την φορά ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λοιπόν, χαρακτήρισε
τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης «πιο μισητό πολιτικό μετά τον Μιχαλολιάκο», ενώ αποκάλυψε ότι προτίθεται να μηνύσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τον τίτλο «Δημοκρατική Παράταξη», υποστηρίζοντας ότι του ανήκει η κυριότητα!
Αναφερόμενος στην κατάσταση του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως «έχει τελειώσει και πρέπει να αυτοδιαλυθεί» ενώ για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ηγεσία της παράταξης εξήγησε χαριτολογώντας πως για να ηγηθεί της παράταξης «χρειάζεται ένας πολιτικός με μέλλον, εγώ δεν έχω μέλλον, είμαι 76 χρονών… Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πεθάνω κι αύριο όμως».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις