ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Φλωρινιώτη για πρόεδρο Δημοκρατίας, και τα μυαλά στα κάγκελα...

Ανοίγει τον δρόμο της προεδρίας για τον γνωστό λαϊκό καλλιτέχνη ο Μάκης Βορίδης με την σημερινή του συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο. Είναι δεδομένο ότι ο Μάκης Βορίδης εκφράζει την θέση ολόκληρης της κυβέρνησης, που συνοψίζεται στην ακόλουθη φράση: «Και τον Γιάννη Φλωρινιώτη να προτείνει για πρόεδρο ο Τσίπρας, θα τον στηρίξουμε για να την βγάλουμε δυο χρονάκια ακόμα».
Ήδη έχει στηθεί και η επιχειρηματολογία για να τεκμηριώσει την κυβερνητική ψήφο:
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ τιμά τον πολιτισμό.

Ήταν καιρός ένας άνθρωπος της τέχνης να λάβει το ανώτατο αξίωμα στην χώρα που γεννήθηκε η καλλιτεχνία και η πολιτισμική έκφραση».
Σε περίπτωση βεβαίως που ο Τσίπρας δεν θα προτείνει πρόσωπο για την θέση του ΠτΔ, θα είναι θεσμικό ατόπημα κλπ κλπ.
Έτσι, αφού είναι που είναι διακοσμητικός ο ρόλος του ΠτΔ, ας προτείνει ο Τσίπρας κάτι πολύχρωμο. Ο Βορίδης το λέει ξεκάθαρα: Ό,τι και να προτείνει, θα το ψηφίσουν!
Πάντως, όταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, μετά από 100 χρόνια μεταστεί προς Κύριον, και μετά από μιαν χιλιετίαν οι επίγονοι της κυρίας Περιστέρη, ανακαλύψουν τον τύμβο εις τον οποίον θα έχει ταφεί, είναι βέβαιο ότι θα διερωτηθούν αν ο νεκρός ήταν απλώς πρόεδρος της Δημοκρατίας ή Αυτοκράτωρ των Ελλήνων όταν η αρχαιολογική σκαπάνη αποκαλύψει τα πολλά κτερίσματα αλλά και τα χρυσά κοσμήματα που συμπληρώνουν την προσωπικότητα του υποψηφίου προέδρου μας…
Υστερόγραφο : Υπάρχει βεβαίως πάντα και το ενδεχόμενο της τυμβωρυχίας μιας και η τρόϊκα δεν πρόκειται ούτε να μας αφήσει ήσυχους σύντομα.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις