ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Είστε όλοι μικροί Άκηδες!

Ποιος σας ταυτίζει όλους με τον Τσοχατζόπουλο; Η γνωστή Κούρκουλα και ο γνωστός Γεωργιάδης. Σελήνη του ΠΑΣΟΚ και Χόχο της ΝΔ μισούν λαό... 
«Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός, μικρός 'Τσοχατζόπουλος';» αναρωτήθηκε σε συνέντευξή της στην «εφημερίδα των Συντακτών» η Σελήνη της Λάμψης Ελένη Κούρκουλα. Αυτή η κυρία έχει το θράσος να
αποκαλεί «μικρό, μικρό Τσοχατζόπουλο» κάθε φτωχοποιημένο Έλληνα ενώ εκείνη βρέθηκε στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο (της κυβέρνησης Σημίτη) μαζί με τον μεγάλο, μεγάλο Τσοχατζόπουλο, τον κανονικό Άκη! Εκείνος ήταν υπουργός Ανάπτυξης κι εκείνη υφυπουργός Παιδείας (2001 – 2003). Και απ' όλο τον πολιτικό κόσμο ποιος λέτε ότι συμφώνησε με τούτη την αθλιότητα; Ο Άδωνις, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και μέχρι πρότινος υπουργός Υγείας. Στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ο μεντιαμανής τηλεπωλητής καφενοπολιτικής και βιβλίων έγραψε: «Μεγάλες αλήθειες από την κα Ελένη Κούρκουλα». Ο ειλικρινώς υμέτερος, μην αντέχοντας την πρόκληση απάντησε στον κ. Γεωργιάδη: «Ταυτίζεις ακόμα και τους εξαθλιωμένους μεροκαματιάρηδες από την κρίση με τους Ακηδες! Δεν ντρέπεσαι;» Εκείνος, πάντα με το στιλ και το ήθος που τον διακρίνει ανταπάντησε: «Χαχα δεν υπήρχαν ιδιαίτερα πριν την κρίση; Έχεις δίκιο! Όλοι πριν την κρίση έκοβαν απόδειξη μωρέ το ξέχασα... Μα τι πίνεις;»

Εκάλη Κλαμπ

Και έπειτα από αυτό ακολούθησε ένας διάλογος, λίαν αποκαλυπτικός για την ποιότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν σήμερα τον πολιτικό βίο:
Παναγιώτης Λιάκος Να ζητήσεις συγγνώμη από τα σπίτια που μαυροντύθηκαν από τις συνέπειες της κρίσης και να αφήσεις τις αθλιότητες που ξέρεις.
Είσαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Τι άλλο να πω. Ταυτίζεσαι με την άποψη του κόμματος και την χρωματίζεις ανάλογα.
Άδωνις Γεωργιάδης: Να μην στενοχωριεσαι εσύ για τη ΝΔ , ούτε ήσουν ποτέ ούτε τώρα της έβαλες πλάτη στα δύσκολα. Μόνον ανόητη κριτική έκανες και κάνεις τα πάντα για να μην αλλάξει απολύτως τίποτε!
Π.Λ.: Στα δύσκολα; Περνάς δύσκολα στο Εκάλη Κλαμπ; (σ.σ.: σ' αυτό το σημείο παρατέθηκε το άρθρο της «δημοκρατίας» για τα μπάνια του Αδώνιδος στο χλιδάτο «Εκάλη Κλαμπ»
Α.Γ.: Δείγμα ανόητης κριτικής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Εκάλη. Πηγαίνω εκεί από παιδί. Και; Πήγα για μπάνιο σε μία πισίνα. Και; Δεν έχεις ιδέα τί οικονομικά προβλήματα έχω εγώ! Το πώς βίωσε ο καθένας μας την κρίση δικός του λογαριασμός.

ΥΓ.: Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ έχει επιλέξει τον Άδωνη Γεωργιάδη για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.
http://adiavroxoi.blogspot.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις