ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ο Λουκάνικος...

Για άγνωστους λόγους σήμερα κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο η «είδηση» του θανάτου του «Λουκάνικου» και η πληροφορία αυτή ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα αφού αναδημοσιεύθηκε σε ξένα, όπως ο Guardian, ο Independent, η Telegraph και άλλα ευρωπαϊκά δίκτυα.
Ο «Λουκάνικος» ή και «Θόδωρος», όπως τον είχε βαφτίσει ο άνθρωπος που τον φρόντιζε, λάμβανε μέρος στις
μεγάλες πορείες του 2011 στην πλατεία Συντάγματος ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων ανάμεσα σε χημικά και πέτρες.
Όμως η αλήθεια είναι ότι ο «Λουκάνικος», πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του ανθρώπου που τον φρόντιζε και τον φιλοξενούσε σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι, στις 24 Μαΐου του 2014.
«Ο Λουκάνικος πέθανε στον καναπέ του σπιτιού μου, σαν άνθρωπος την ώρα που κοιμόταν» είπε αυτός που τον φιλοξενούσε και τον φρόντιζε για πολλά χρόνια αφού ο Λουκάνικος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω της ηλικίας του.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις