ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Ο Λουκάνικος...

Για άγνωστους λόγους σήμερα κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο η «είδηση» του θανάτου του «Λουκάνικου» και η πληροφορία αυτή ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα αφού αναδημοσιεύθηκε σε ξένα, όπως ο Guardian, ο Independent, η Telegraph και άλλα ευρωπαϊκά δίκτυα.
Ο «Λουκάνικος» ή και «Θόδωρος», όπως τον είχε βαφτίσει ο άνθρωπος που τον φρόντιζε, λάμβανε μέρος στις
μεγάλες πορείες του 2011 στην πλατεία Συντάγματος ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων ανάμεσα σε χημικά και πέτρες.
Όμως η αλήθεια είναι ότι ο «Λουκάνικος», πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του ανθρώπου που τον φρόντιζε και τον φιλοξενούσε σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι, στις 24 Μαΐου του 2014.
«Ο Λουκάνικος πέθανε στον καναπέ του σπιτιού μου, σαν άνθρωπος την ώρα που κοιμόταν» είπε αυτός που τον φιλοξενούσε και τον φρόντιζε για πολλά χρόνια αφού ο Λουκάνικος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω της ηλικίας του.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις