ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

“Τους έκανε τον αλβανικό αετό στο κέντρο της Αθήνας!
εκδίκηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν κρεμάσει την σημαία της Σερβίας ως ένδειξη αλληλεγγύης”!
Αυτά και άλλα διθυραμβικά γράφουν τα ορφανά του Μουσολίνι για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κασάμι, που έκανε χθες τα κόκκαλα του Γιώργου Καραϊσκάκη να τρίζουν.
Ο Κασάμι έκανε τον χαιρετισμό του “αετού” που συμβολίζει την μεγάλη Αλβανία, σε συνέχεια της πρόκλησης μέσα στην Σερβία από ομοϊδεάτες του. Στην σελίδα του στο FB έχει φωτογραφίες στυλ “ISIS” με το δάχτυλο να δείχνει τον Αλλάχ, ενώ στο τουίτερ δεν

ξεχνά να στέλνει τις ευχές του “στους μουσουλμάνους όλου του κόσμου”! (Οι άλλοι, να πα να αποκεφαλιστούν).
Κάποτε ο Καραϊσκάκης τους έδιωχνε με το σπαθί. Σήμερα τρώνε ψωμί πάνω από το μνήμα του. Και φτύνουν κι’ όλας.
Πάντως πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Κασάμι, καταγόμενος από τα Σκόπια, έχει πολιτογραφηθεί Ελβετός, αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Ελβετίας και κερδίζει το παντεσπάνι του στην Ελλάδα, και μάλιστα με προκλητικές μανιέρες.
Θεωρούμε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κ. Μαρινάκης, πρέπει να του «τραβήξει το αυτί» αν μπορεί και αν θέλει…
Πάντως σίγουρα οι φίλαθλοι της Πειραιώτικης ομάδας μπορούν με τον τρόπο τους να τον κάνουν να καταλάβει τι εστί βερύκοκο.
Σ.Τ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις