ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Βρε Άδωνι, γυρεύοντας πας κι΄εσύ

Λες και δεν τον φτάνουν όλα όσα γαυγίζει κάθε μέρα  στα τηλεπαράθυρα, βάλθηκε να μπεί για τα καλά στην μύτη του Μαζιώτη. Σήμερα λοιπόν, το τηλεοπτικό μενού του Αδώνιδος, περιλάμβανε την δήλωσή του από του βήματος της Βουλής ότι οι μισθοί των βουλευτών έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις από οποιονδήποτε άλλο κλάδο του δημοσίου!   
Άλλο που δεν ήθελαν τα κανάλια, και να που βρέθηκε να φλυαρεί σε κάμποσα τηλεπαράθυρα εξηγώντας με δικές του εμπνεύσεως προσθαφαιρέσεις ότι δεν του μένουν στην τσέπη, από τις 6.500 ευρώ που παίρνει τον μήνα, ούτε 2.000.
Βρε Άδωνι, καλέ μου Άδωνι, είναι γνωστόν ότι σου έλαχε Θεόθεν ο κλήρος να σώσεις την Ελλάδα. Αλλά οι διάφοροι Μεσσίες ανά την οικουμένη δεν υπήρξαν επαγγελματίες άρα μισθοσυντήρητοι σωτήρες. Έδιναν και δεν έπαιρναν από τους πολίτες, θυσιάζονταν και δεν θυσίαζαν τους
πολίτες, πολεμούσαν για την πατρίδα και δεν ανέθεταν εργολαβία την σωτηρία της χώρας τους σε ξένους και σε τρόϊκες.
Βρε Άδωνι, στο κάτω κάτω της γραφής αν το χρηματικό αντάλλαγμα που παίρνεις για την σωτηρία της χώρας δεν σε ικανοποιεί έχεις ως καβάντζα το επάγγελμα του βιβλιοπώλη που έχει αρκετά κέρδη όπως εσύ μας έχεις εξομολογηθεί. Οπότε δεν έχεις παρά να καταπιαστείς στα σοβαρά με τις επιχειρήσεις σου για να ζεις αξιοπρεπώς και παράλληλα θα γλυτώσεις και από τις απειλές του Μαζιώτη. Όσο για την τηλεοπτική προβολή δεν θα σου λείψει μιας και είτε σώζεις την Ελλάδα είτε πουλάς βιβλία για την Ελλάδα θα έχεις πάντα ένα στασίδι στα τηλεπαράθυρα.
Τςςς  

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις