ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Πρόεδρος τριών ανυπάρκτων κομμάτων

Η δήλωση του Λάκη Γαβαλά ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και να γίνει υπουργός πολιτισμού,  μην σας ακούγεται παράξενα. Και ο καρεκλομανής ΕΓΩ ο Βενιζέλος, υπουργός πολιτισμού ήταν και στην συνέχεια κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Έγινε πρόεδρος τριών ανυπάρκτων κομματιδίων.
Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το οποίον απεβίωσε προ διετίας και κηδεύεται την 1η Νοεμβρίου 2014, στον πολυχώρο Αθηναΐδα, στον Βοτανικό. Εκεί θα συγκεντρωθούν οι τεθλιμμένοι συγγενείς και φίλοι για να αποχαιρετήσουν το μόλις 40χρονο κίνημα-μαστάρι που έθρεψε όλους αυτούς αλλά και τους υπολοίπους που μαζί τα φάγανε . Στην συνέχεια, μετά τον καφέ και το απαραίτητο παξιμαδάκι  θα συνεδριάσουν οι θρηνούντες και οι λοιπές μοιρολογίστρες ως ολομέλεια της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για την προετοιμασία του  Συνεδρίου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, της οποίας
πρόεδρος θα είναι ο Βενιζέλος. Όσο για το τρίτο θνησιγενές κομματίδιο-φερετζές του ΠΑΣΟΚ,  που μόλις το βαφτίσανε ΕΛΙΑ εξεμέτρησε το ζην, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.
Φανταστείτε λοιπόν τώρα ότι ο  ΕΓΩ ο Βενιζέλος είναι πρόεδρος ενός νεκρού ΠΑΣΟΚ, ενός υπό σύστασιν άρα ανυπάρκτου κόμματος που θα ονομαστεί Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, και πρόεδρος της αποβιωσάσης ΕΛΙΑΣ.
Και εις ανώτερα βρε Βαγγέλη.
Και εις ανώτερα βρε Λάκη.
Όσο για μένα, θλίβομαι, ντρέπομαι, οργίζομαι που ζω και αναπνέω σ΄ αυτήν την χώρα.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις