ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιρατσιστικό και … τα κουλουβάχατα του «ανθρωπισμού» μας!!

Κώστας Βουλγαράκης 
Τις τελευταίες 2-3 μέρες, βλέπουμε και ξαναβλέπουμε την πρώην τενίστρια Νταβρατίλοβα, να κάνει δημόσια πρόταση γάμου ΣΤΗΝ αγαπημένη της και μετά, να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα (on air) !! Επίσης, προ ημερών πληροφορηθήκαμε «ανακουφισμένοι», ότι ο τηλεαστέρας Σεργουλόπουλος, παντρεύτηκε ΤΟΝ καλό του, ότι κατάφερε …. «να γίνει και πατέρας» και χθες, ότι το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, με κάθε δημοσιότητα!! 
Απ’ την άλλη, κάθε τόσο βλέπουμε οργισμένους εκπροσώπους «αδιευκρίνιστων» φορέων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να κατακρίνουν το Κράτος και την κοινωνία, διότι δεν φροντίζουν όπως πρέπει τους λαθρομετανάστες (που σήμερα είναι
σχεδόν 2 στα 10 άτομα … που κυκλοφορούν γύρω μας), την ίδια ώρα που η ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» αναφέρουν ότι, το 65% των επισκεπτών τους, είναι … Έλληνες !! Είναι οι ίδιοι, που συνεχώς διοργανώνουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, διότι το Κράτος δεν παρέχει χώρους συναθροίσεων και προσευχής στους Μουσουλμάνους, προκειμένου αυτοί να … «οργανωθούν» καλύτερα ως κοινωνικές ομάδες (βλ. μειονότητες), την ίδια ώρα που το κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο από άστεγους … Έλληνες !!

Επίσης, κάποιοι άλλοι, ωρύονται για την αναγκαιότητα αναγνώρισης του «Ολοκαυτώματος», ως γενοκτονία των Εβραίων και θεωρούν φασίστα όποιον το αμφισβητεί, την ίδια ώρα που οι ίδιοι, θεωρούν τη σφαγή των Αρμενίων, ως «πολεμικές απώλειες» και την εξόντωση του Ελληνισμού από την Πόλη και τη Σμύρνη, ως απώλειες … «συνωστισμού», λόγω του αδικαιολόγητου πανικού τους !!

Και τα παράδοξα της στρεβλής αυτής «ανθρωπιστικής» αντίληψης, δεν έχουν τελειωμό!! Από παρελάσεις ημίγυμνων ομοφυλόφιλων, που προβάλλονται δημόσια, ως τις επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, για αλλαγή της Ιστορίας μας, προς το «προοδευτικότερο» και μέχρι την …. ποινική ασυλία των λαθρομεταναστών (καθώς, η κατάθεση 2-3 εξ αυτών, μπορεί να οδηγήσει το όργανο της τάξης στο εδώλιο, για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας) !!

Μετά από όλα αυτά (… και βάλε), αν τολμήσεις να πεις «διαφωνώ», αμέσως σε χαρακτηρίζουν, συντηρητικό, ομοφοβικό, ρατσιστή και (εν ολίγοις) φασίστα !!

Την ώρα που ο Νόμος απαγορεύει τις δημόσιες περιπτύξεις και τις προκλητικές ημίγυμνες εμφανίσεις, τα ΠΑΙΔΙΑ μας θα πρέπει να βλέπουν τις «κυρίες» να φιλιούνται με πάθος και τον μαλλιαρό «παίδαρο», να παρελαύνει χορεύοντας με στρίγκ και αισχρές χειρονομίες, στο Σύνταγμα !! Αν αυτό είναι μόρφωση και αγωγή για τα παιδιά μας, ας το εντάξουν επιτέλους και στα Σχολεία, για να πάψει να τα παραξενεύει … όταν μεγαλώσουν και να διαμορφώσουν έτσι ανάλογα την κοινωνία (που θέλουνε) !!

Το τι είναι «γενοκτονία», εμείς που κλείσαμε τα μάτια των παππούδων μας, υποσχόμενοι τους ότι εμείς θα κάνουμε το ταξίδι, που αυτοί δεν αξιωθήκαν, στο Αϊβαλί και στην Κάτω Παναγιά, για να δούμε τι υπάρχει … εκεί που ήταν το σπίτι τους, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Όμως, εμείς σύντομα θα φύγουμε … φιμωμένοι «προοδευτικά» και στα παιδιά μας, θα τους απομείνει διαπαιδαγωγός, η κάθε Ρεπούση (και οι συν αυτής) αναμορφωτές της (νέας) Ιστορίας μας !!

Η ελευθερία της πάσης φύσεως έκφρασης (πολιτικής, θρησκευτικής, ιδεολογικής, κλπ) είναι ασφαλώς αυτονόητη και αδιαμφισβήτητη, ΑΡΚΕΙ να γίνεται σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ, στους προβλεπόμενους χώρους και από τους νόμιμους πολίτες μιας Χώρας !! Για τον λόγο αυτό, εξ αρχής τάχθηκα υπέρ της κατασκευής του Μουσουλμανικού Τεμένους στον Βοτανικό, προκειμένου οι νόμιμοι μετανάστες, να εκφράζουν απρόσκοπτα την πίστη τους. Επισημαίνω το «νόμιμοι» μετανάστες, διότι αυτό προϋποθέτει ότι αυτοί, έχουν ελεγχθεί από τις Κρατικές Υπηρεσίες και πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν ΙΣΟΤΙΜΑ στην κοινωνία μας. Που αντιλαμβάνονται δηλαδή ότι το μέλλον τους είναι εδώ στην Ελλάδα, την οποία οφείλουν να αγαπούν και να στηρίζουν, όπως έκαναν αντίστοιχα οι δικοί μας μετανάστες, στην Αμερική, στη Γερμανία, στο Βέλγιο και στην Αυστραλία.

Σήμερα, φαντάζει τελείως παράδοξο, από τη μια μεριά να θέλουμε να εναρμονιστούμε με τις «σύγχρονες» Δυτικές κοινωνίες, όπου (σε αρκετές) η 1η Κυρίας τους … είναι «κύριος», όπου υφίσταται Κόμμα «Παιδεραστών» που διεκδικεί την ψήφο τους και όπου υπάρχουν και λειτουργούν νόμιμα Λέσχες Κτηνοβατών και από την άλλη μεριά (οι ίδιοι) να μη θέλουμε να μοιάσουμε στις ίδιες αυτές κοινωνίες, σε ότι αφορά στα θέματα δομής οργάνωσης και λειτουργίας τους!! Δηλαδή, είμαστε ενθουσιωδώς πρόθυμοι για να αντιγράφουμε τα κουσούρια τους και ανερυθρίαστοι για να αφορίζουμε τα επιτεύγματα και τα πλεονεκτήματα τους !!

Σήμερα, που βλέπουμε το σκληρό πρόσωπο και τις φρικαλεότητες κάποιων πλευρών του Ισλάμ (όχι όλων), τις επεκτατικές τους διαθέσεις μέσω του θρησκευτικού φανατισμού και την αλλοτρίωση κάθε αντίληψης ελευθερίας, σύμφωνα με το θρησκευτικό τους δόγμα (Sharia), σήμερα που ΟΛΕΣ οι κοινωνίες του κόσμου, θορυβημένες οργανώνουν την ΑΜΥΝΑ τους, μέσω λεπτομερών ελέγχων και αυστηρών περιορισμών στη υποδοχή των λαθρομεταναστών, σήμερα ΕΜΕΙΣ, θεσμοθετούμε την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ παραμονή και  φιλοξενία τους στη Χώρα μας. Σε μια Χώρα δηλαδή χρεοκοπημένη, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στις εστίες του προβλήματος και η οποία (Χώρα), όχι μόνο είναι πολλαπλώς «εξασθενημένη», αλλά κυρίως …. δεν ξέρει τι θέλει και που βαδίζει!!

Δυστυχώς, εγκλωβισμένοι στον ευδαιμονισμό του παρελθόντος, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Καμιά Χώρα απ’ αυτές που σήμερα υποφέρουν (από τη Γιουγκοσλαβία χθες, μέχρι τη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία σήμερα), δεν καταστράφηκε από τη φτώχια, αλλά από τον ανόητο διχασμό και τον ακραίο φανατισμό της κοινωνίας τους. Στο επιχείρημα ότι οι «εξωτερικοί παράγοντες» είναι που τις αποσταθεροποίησαν, θα αντιπαραθέσω ότι : πράγματι, οι εξωτερικοί παράγοντες είναι σαν τον ιό, που μολύνει και καταβάλει, ΜΟΝΟ τους εξασθενημένους, τους απροετοίμαστους και τους απρόσεκτους!!

Ο Ελληνισμός έχει υποστεί τη βάσανο της μετανάστευσης, δεν ήταν ποτέ ξενοφοβικός και οι αρχαίοι πρόγονοι μας είναι που ανέδειξαν την πολύ-πολιτισμικότητα, αλλά τελικά, η «υπερβολή» και η ανοησία, είναι που πάντα φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα !! Άνθρωποι μετριοπαθείς, που δεν έχουν καμιά σχέση με τον φασισμό ή τον ρατσισμό, σήμερα αγανακτούν και εξοργίζονται !! Ο «ανθρωπισμός» μας πρέπει να ξεκινά, από το δικαίωμα μας να νοιώθουμε ΑΣΦΑΛΕΙΣ μέσα στην Χώρα μας και σίγουροι για το μέλλον μας. Μέσα σ’ ένα ανάλγητο και αλλοπρόσαλλο πολιτικό σύστημα, που όμως φροντίζει να είναι απόλυτα «συντονισμένο» στον συναγωνισμό του λαϊκισμού και της ψηφοθηρίας, αυτοί οι μετριοπαθείς άνθρωποι, ΣΗΜΕΡΑ νοιώθουν «ξένοι» και ψάχνουν να βρουν «έκφραση» σε …. άλλους χώρους (δυστυχώς ανεξιχνίαστους και υψηλού ρίσκου)!!

«Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος» (μτφρ: για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά) Δημόκριτος, 470-370 π.Χ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις