ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Τσίπρας είπε κάτι που δεν το πρόσεξε κανείς και είναι άκρως σημαντικό

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας χθες στην ομιλία του στη ΔΕΘ, θα επανεξεταστούν και θα εκκαθαριστούν οι οφειλές προς την εφορία των πολιτών μέχρι και 31-12-2014. Δηλαδή ακόμα και για χρόνο που δεν έχει παρέλθει αλλά είναι μελλοντικός.
Συγκεκριμένα είπε: «Συστήνουμε Ειδικές Επιτροπές Εξώδικου Διακανονισμού σε κάθε
περιφέρεια για την Άμεση εκκαθάριση των βεβαιωμένων και ανείσπρακτων φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι τις 31.12.2014. Η άμεση εκκαθάριση των φορολογικών υποθέσεων των μικρών και μεσαίων και επαγγελματιών για βεβαιωμένες φορολογικές υποθέσεις, πρόστιμα και άλλες διαφορές με τη φορολογική αρχή, οργανώνεται σε προτεραιότητα ώστε εντός εξαμήνου να υπάρξει άρση των αδικιών των φορολογικών οργάνων και υπολογισμός των πραγματικών και εισπράξιμων οφειλών από το κράτος.»
Όσοι το συνειδητοποιήσουν αυτό που είπε, λογικά θα σκεφτούν πως αν δεν πληρώσουν τις οφειλές τους προς την εφορία από σήμερα και μέχρι 31-12-2014 (και στην ουσία μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, γιατί λογικά εκεί τελικά θα πάει), θα μπουν στην ευνοϊκή εκκαθάριση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα γιατί να εξοφλήσουν από εδώ και πέρα τις οφειλές τους;
Δεν γνωρίζουμε πως το αντιλαμβάνεστε εσείς αυτό, αλλά εμείς το αντιλαμβανόμαστε ως μια υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ (στα πλαίσια μιας Νέας Σεισάχθειας), που μπορεί να γκρεμίσει πολύ γρήγορα την κυβέρνηση, λόγω μη χρηματοδότησης από εδώ και πέρα του συστήματος από τους πολίτες!!!
Δεν θα κρίνουμε εμείς αυτή την υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνο πάντως που πρέπει να κάνει όποιος αντιμνημονιακός έρθει στην κυβέρνηση, είναι ότι θα πρέπει να επανεξετάσει όλους τους αντισυνταγματικούς και αδικαιολογήτως καταβληθέντες φόρους, είτε αφορούν το παρελθόν είτε αφορούν το μέλλον.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις