ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Batman της ανωμαλίας

Ως αυτόκλητος υποστηρικτής κάθε δήθεν ιδιαιτερότητας, κάτι σαν τον Batman της ανωμαλίας, ο διορισμένος Δήμαρχος από το γνωστό Σύστημα, ο Μπουτάρης έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει.
Οι άλλοι όμως ΌΧΙ.
Δύο μέτρα & δύο σταθμά είναι η ιδεολογία του Μπουτάρη - Απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά υπερασπίζεται το Gay Pride Parade!
Αν μιλήσει κάποιος διαφορετικά τότε είναι αποβλητέος, ίσως και περίεργος! Ο λόγος των Μπουτάρηδων και ΣΙΑ είναι «γραμμένος στις Θεόσταλτες Πέτρες του Αριστερόστροφου Πισωκίνητου Τοτέμ», στα
«Πανάρχαια» Έπη της Διεθνιστικής Ψευδό-ιστορίας! Είναι η αλήθεια που κανείς δεν πρέπει ποτέ να αμφισβητεί.

Αυτή είναι η «Δημοκρατία» τους. Ανύπαρκτη! Κάθε αντίλογος στο θέσφατο νόμο που μας επιβάλουν, πρέπει να διαστρέφεται, να υπονομεύεται, να χλευάζεται και να εξοβελίζεται. Στο τέλος ίσως και να. διώκεται.
Τι ωραία που τα λέει η γνωστή παρεούλα, «γραφικός, απαράδεκτος, κατάπτυστος, επικίνδυνος, οπισθοδρομικός.»
Είναι οι ίδιοι που πίστευαν στο Σχέδιο Ανάν, στην παράδοση Οτσαλάν, στο συνωστισμό της προκυμαίας της Σμύρνης, στην κατάργηση των «ταυτοτήτων». Είναι αυτοί που ανέβαζαν επικίνδυνο τον Τάσσο Παπαδόπουλο και κατέβαζαν ακραίο τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο»
Είναι αυτοί που έκαναν καριέρες στα ΜΜΕ της διαπλοκής, όπου επί 3 χρόνια επί Μητσοτάκη και άλλα 12 χρόνια επί Κώστα Καραμανλή πολέμησαν με λύσσα την τότε ΝΔ. Είναι αυτοί των ΜΚΟ με την ατέλειωτη χρηματοδότηση από ξένα funds και άλλες Υπηρεσίες. Είναι οι πολιτικοί πράκτορες ξένων και επιβλαβών συμφερόντων. Το καθεστώς τους αφού πρώτα διέλυσε οικονομικά τη χώρα, έρχεται τώρα να την ισοπεδώσει πνευματικά και πολιτιστικά.
Είναι αυτοί που μας λένε ότι τη μέρα ανατέλλει η σελήνη και το βράδυ ο ήλιος.
θα τους πιστέψετε;
Ο κ.Μπουτάρης, έρχεται και μέσω των γνωστών διαύλων προπαγάνδας να μου επιτεθεί μιλώντας στο Mega (που αλλού), λέγοντας:
"Κατάπτυστος είναι ο Νικολόπουλος. Δε μπορείς να εκφραστείς έτσι για κανέναν, ό, τι και να είναι αυτός».
Ποιος τα λέει αυτά; oΠάπας, ο Πατριάρχης; Όχι καλέ! Ο Μπουτάρ Αγάς, τα λέει, ο τοποθετημένος από τη Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφού κάνοντας «πλάτες» ο Σαμαράς στο συνέταιρο του Βαγγέλη δεν κατέβασε «δυνατή» υποψηφιότητα, όπως άλλωστε έπραξε και στην Περιφέρεια Αττικής.
Βέβαια αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για τον ίδιο και για όσους «εργολαβικά» έχουν αναλάβει να μας (παρά)μορφώσουν.
Αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει, εμείς οι υπόλοιποι ΌΧΙ.
Ο Μπουτάρης είναι αυτός που αμφισβητεί τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου, των Αρμενίων και των Ασσυρίων από τις ορδές των Νεότουρκων Σφαγέων του Κεμάλ, αυτού του θρασύδειλου Φασίστα του Τουρκικού Σωβινισμού.
Είναι αυτός που υμνεί τον Ατατούρκ, το Χασάπη εκατομμυρίων Ελλήνων και τον προσφωνεί ως μεγάλο ηγέτη! Είναι αυτός που έχει δηλώσει δημοσίως ότι προτιμά να λέγεται η Κωνσταντινούπολη επισήμως Ιστανμπούλ και ανεπισήμως Πόλη!
Εάν πράξεις ότι λέει το «Ιερατείο» που τους κατευθύνει, τότε βρίσκεσαι παντού: κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα.
Εφόσον όμως τολμήσεις το αντίθετο, η επίθεση που θα δεχθείς θα είναι μαζική και μέχρι τέλους.
Δέχεσαι απειλές μέχρι να υποκύψεις.
Εάν επιμείνεις όμως, τότε εκθέτεις όλους όσους έχουν παγιδευτεί σε κόμματα όπως η ΝΔ, η οποία έχει απολέσει ότι καθαρό και αυθεντικό είχε όπως ο διαυγής πατριωτικός λόγος και η αγνότητα των θέσεων της σε θέματα ηθικής και πνευματικής συγκρότησης. Δείτε τους Βουλευτές της Σαμαρικής ΝΔ, κρυμμένοι δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη επί του θέματος της ποινικής δίωξης της άρνησης της ομοφυλοφιλίας. Αν ψηφιστεί το έκτρωμα αυτό, τότε και το Ευαγγέλιο θα καταστεί παράνομο και ρατσιστικό.
Μόνο η Μαρία Σπυράκη, η πρώην υπάλληλος του Μπόμπολα και ο Άδωνις, ο πρώην κολαούζος του Καρατζαφέρη μίλησαν, αλλά είναι στα αλήθεια αυτοί Νεοδημοκράτες;
Αγαπητοί μου φίλοι, η μη ένταξη τελικώς του Συμφώνου Συμβίωσης Ομοφυλοφίλων στο λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο είναι μια νίκη του ανθρώπινου πολιτισμού.
Θα επανέλθουν όμως να είστε σίγουροι.
Όσο και να βρίζει ο κ. Μπουτάρης, όσο και να φωνάζει ότι τα παιδιά μεγαλώνουν με κρασί, δεν είναι ικανός να αλλάξει τη Φύση.
Γιατί εδώ και χιλιάδες χρόνια τα παιδιά γεννιούνται από ανδρόγυνα και μεγαλώνουν με γάλα. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις