ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

A Paris...

Το να πηγαίνουν στο Παρίσι μισή ντουζίνα υπουργοί, ένας λόχος σύμβουλοι και ένα τάγμα συνεργάτες των προηγουμένων για να συζητήσουν την μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ, είναι ένα θέμα.
Το να πηγαίνουν στο Παρίσι μισή ντουζίνα υπουργοί για να συναντήσουν τμηματάρχες της τρόϊκα είναι επίσης ένα θέμα, αν σκεφτεί
κανείς ότι τηρουμένων των αναλογιών θα μπορούσε να έρθει στην Αθήνα ο Σόϊμπλε ή να πάει στο Παρίσι για να συναντηθεί με τον τμηματάρχη του υπουργείου Οικονομικών.
Αλλά το να μας κοροϊδεύουν τα ΜΜΕ και οι συγκυβερνήτες μας ότι στην συνάντηση των Παρισίων με τα τσικό της τρόϊκα, "λίγο έλειψε να τους πάρουμε και τα σώβρακα", δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε και ο διάβολος.
Διαβάστε λοιπόν την ανακοίνωση του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ, για την συνάντηση των Παρισίων και τα συμπεράσματα δικά σας...
Δ.Μ.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΠΑΕΙ!
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!

ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ:

Στην ερώτηση αν η τρόικα ζήτησε απολύσεις απάντησε: «Επειδή ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε ως υλοποιηθέντες τους στόχους του Αυγούστου και τώρα είναι αρχές Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά το review τους ενδιέφερε πολύ, δηλαδή να δουν τι έχει γίνει μέχρι τώρα, δεν έγινε συζήτηση για το μέλλον».

Ειδικά για τα θέματα του υπουργείου Οικονομικών το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Για όλα τα οικονομικά θέματα, δόσεις στα ληξιπρόθεσμα για την Εφορία και τα ασφαλιστικά, για την έκτακτη εισφορά, για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κ.λπ υπήρξε μια έντονη παρουσίαση της ελληνικής πλευράς. Πλήρης, τεκμηριωμένη, με χαρτιά και επιχειρήματα. Ακούσαν, ζητήσαν διευκρινίσεις, δεν δόθηκε μία οριστική απάντηση. Εμφανίζονται διαλλακτικοί σε αρκετά, ζητούν όμως πληροφόρηση, ζητούν χαρτιά, ζητούν περαιτέρω στοιχεία. Εκτιμώ ότι θα έχουμε κάποια αποτελέσματα».

…ΚΑΙ AΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1251586/protopapas-ektimo-oti-tha-ehoyme-apotelesmata.html

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις