ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

«Μπάσταρδε, έλα τώρα να πάρεις τα λεφτά σου»

Ο Κριστομπάλ Μοντόρο έφυγε από τη ζωή θυμωμένος με την κυβέρνηση Ραχόι και τα φορολογικά μέτρα που επέβαλε στους φορολογούμενους. Ο ίδιος δεν μπορούσε ανταποκριθεί, καθώς η δουλειά του μουσικού που έκανε δεν του απέφερε τα απαραίτητα χρήματα για να ζήσει
και να πληρώνει συνεχώς.
Σύμφωνα με την Telegraph, ο ισπανός μουσικός δεν είχε καταφέρει να πληρώσει τους φόρους του και άφησε σαφή εντολή στην γυναίκα και τα παιδιά του σχετικά με το τι ήθελε να γράψουν στην ταφόπλακά του.
Το μήνυμα διαμαρτυρίας από τον... άλλο κόσμο, στον Κριστομπάλ Μοντόρο, τον υπουργό Οικονομικών της χώρας, γράφει:
«Μοντόρο, μπάσταρδε, έλα τώρα να πάρεις τα λεφτά σου» έγραψε στην ταφόπλακά του - λίγο πριν πεθάνει τον περασμένο Νοέμβριο - ο 66χρονος Χοσέ Μαρία Μπεγιαράνο Μαρτί.

Μάλιστα, η φωτογραφία του... "μηνύματος" προς τον Ισπανό υπ. Οικονομικών έγινε viral στις ισπανικές ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ο δήμαρχος της περιοχής Καστίγια και Λεόν, όπου είναι θαμμένος ο Μπεγιαράνο, είπε ότι η επιγραφή έχει προκαλέσει μία «μίνι επανάσταση» στην πόλη των 533 κατοίκων.
Η Ισπανική κυβέρνηση, πάντως, δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.


www.iefimerida 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις