ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

Παναγιά μου....

Εξιλέωση για τις αμαρτίες τους ζητούσαν, προφανώς, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και Άκης Τσοχατζόπουλος για τις υπεξαιρέσεις, τις μίζες, τα ψέμματα και τα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας – πολύ αργότερα βέβαια- κάνοντας “ιερές” χορηγίες σε εκκλησίες και μοναστήρια…ουσιαστικά με τα δικά μας λεφτά.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία επί “αμόλυντης” δημαρχίας B. Παπαγεωργόπουλου με την “αθώα”

συνεισφορά του τότε υπουργού Αμύνης, A. Τσοχατζόπουλου, δώρισαν στο μοναστήρι της Παναγίας του Σουμελά στη Βέροια ψηφιδωτή εικόνα της Αναστάσεως. Η κοινή χορηγία παραπέμπει σε τραγική ειρωνία αν σκεφτεί κανείς πως είτε έκαναν δωρεά για να ζητήσουν την βοήθεια για περισσότερα κέρδη ή αν ευχαρίστησαν για όσα …κέρδισαν! Πάντως στην περίπτωση και των δυο ο Θεός φάνηκε δίκαιος!
Για την ιστορία, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος το 2013 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για υπεξαίρεση 17,9 εκατ. ευρώ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.
http://www.makeleio.gr/
 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις