ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Ελληνική επιστήμη: «Αργεντινολογία»!!!

Του Μιχάλη Τζανάκη
Τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί στη χώρα μας μια νέα «επιστήμη» που κάνει θραύση στους κύκλους των «διανοούμενων» και των «πνευματικών ανθρώπων» εν γένει. Ολημερίς κι ολονυχτίς πλήθος «σοφών» δίνει διαλέξεις, συνεντεύξεις και οργανώνονται «στρογγυλές» τράπεζες με θέμα την
χρεοκοπία της… Αργεντινής!!! Η Βούλτεψη, ο Άδωνις, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, μηδέ του Γιακουμάτου και του Λοβέρδου εξαιρουμένων, αφού «τακτοποίησαν» τα θέματα με την εγχώρια «χρεοκοπία», δίνουν σειρά διαλέξεων για το δράμα της … «γείτονος» χώρας, ήτις δεν ακολούθησε τη «μαγική» συνταγή των δικών μας «πατριωτών» και οι Αργεντίνοι χρεοκόπησαν, αντί ν’ απολαμβάνουν την «ποιότητα» ζωής ημών των ΔΝΤόπληκτων Ελλήνων ιθαγενών!!!

Ξαμολήθηκαν λοιπόν οι «Γκεμπελίσκοι», για να καταστήσουν σαφές το πόσο σοφά έπραξαν οι ίδιοι που ξεπούλησαν τη χώρα, που διέλυσαν την κοινωνία, που έκαναν περισσότερους άνεργους παρά εργαζόμενους, παρά οι ανόητοι Αργεντίνοι που κάνουν λεονταρισμούς και τσαμπουκάδες στις «αγορές». Το επιχείρημα «ατράνταχτο», αλλά και ηλίθιο συνάμα, συνεχίζει να παρέχει «ναρκωτικά» με δόσεις στην εν Ελλάδι πλέμπα, που σταυροκοπιέται κι ευχαριστεί Θεούς και Αγίους για τη μεγάλη τύχη της να χειριστούν την Ελληνική κρίση Στουρναροχαρδούβελοι και Σαμαροβενιζέλοι!!!

Οι «Αργεντινολόγοι» και οι «Αργεντινολόγες» δίνουν κυριολεκτικά τα ρέστα τους με πάσης φύσεως αερολογίες και ανακρίβειες παραπλανώντας το ήδη ζαλισμένο ελληνικό κοινό, με στόχο την περαιτέρω τρομοκράτησή του. Χαρακτηριστικό άλλωστε των ελλήνων κομματανθρώπων είναι πως «όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν», είναι πανεπιστήμονες και τόσο «οξυδερκείς που μπορούν να ερμηνεύουν κάθε είδους «χρεοκοπία» όπου γης, εκτός απ’ τη χώρα τους- εδώ η χρεοκοπία βαφτίζεται «σωτηρία». Δεν εξηγούν κάποιες «λεπτομέρειες» για τους αδαείς στα περί «Αργεντινολογίας» Έλληνες πολίτες, όπως ότι η «άτακτη» χρεοκοπία, την οποία επικαλούνται ως μπαμπούλα στους Έλληνες ιθαγενείς, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η άρνηση της Αργεντινής να συμμορφωθεί με απόφαση δικαστηρίου των ΗΠΑ, ώστε να πληρώσει (η Αργεντινή) στα «κοράκια» ομόλογά της, τα οποία οι «κόρακες» αγόρασαν στο 2% της αξίας του (!!!) και απαιτούν να πληρωθούν τώρα στο 100% της αρχικής αξίας τους.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Αργεντίνικος λαός πολύ το ευχαριστήθηκε, τόσο που το πανηγύρισε δεόντως, αφού καμιά επιπλέον επίπτωση δεν υφίσταται, αφού οι «αγορές» δε δανείζουν τη χώρα από το 2001. Κατά τους εδώ «Αργεντινολόγους», η «ανυπακοή» της Αργεντίνικης κυβέρνησης είναι παράδειγμα προς αποφυγή, ενώ πρότυπο είναι η Στουρναροχρουβέλεια και η Σαμαροβενιζελική οσφυοκαμψία, που προσφέρει «γη και ύδωρ». Οι παραπάνω άλλωστε «οικονομολόγοι» και «πολιτικοί» εφαρμόζουν την άκρως «επιστημονική» οικονομική συμβουλή της φορολόγησης του κοπανιστού αέρα και την ες αεί χρέωση των Ελλήνων εις τους αιώνες των αιώνων, ώστε να συμμορφωθούν με τις «δεσμεύσεις» τους.

Σε κάθε περίπτωση η «Αργεντινολογία» είναι ένα ακόμα τεκμήριο του επιπέδου που έχει περιέλθει η χώρα. Τα πολιτικά και κομματικά UFO, αφού τα κατάφεραν περίφημα στη διάλυση της χώρας τους, επιδίδονται σε πρόβες άγριας προπαγάνδας, προφανώς έχοντας την πεποίθηση ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς του Αμαζονίου και φυλές των Άνδεων- και δυστυχώς δεν έχουν και απόλυτο άδικο…

Το μόνο που απομένει στον Υπουργό α-Παιδείας να εισηγηθεί την ίδρυση του ΑΕΙ- Αργεντινολογίας!!! Τους «διδάσκοντες»-ενεργούς και επίτιμους- τους έχει ήδη έτοιμους, έτσι ώστε οι απανταχού χρεοκοπημένοι της οικουμένης να έρχονται στη χώρα που γλίτωσε την ιδιάζουσα «Αργεντινοχρεοκοπία» και περιορίστηκε απλά στην «Ελληνοχρεοκοπία», που δεν περιλαμβάνει καμιά «άρνηση» στο δανειστή-κόρακα, παρά μόνο «καταφάσεις» και συναινέσεις!!!

Πάντως ένα είναι σίγουρο: μετά τις τόσες «επιστήμες», τη φιλοσοφία, το θέατρο, τη δημοκρατία και τόσα άλλα η σύγχρονη Ελλάδα αποκτά το copyright σε άλλη μια επιστήμη. Την Αργεντινολογία!!!
http://www.logiastarata.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις