ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σήμερα, 31 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Η Αργεντινή τέθηκε σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεωκοπίας» και οι διάφοροι Πρετεντέρηδες και Βενιζέλοι άρχισαν να πανηγυρίζουν αφού εμείς δεν καταντήσαμε Αργεντινή. Ως εδώ καλά, τους καταλαβαίνω, για το ψωμάκι τους και την θεσούλα τους αγωνίζονται. Οι Έλληνες όμως πρέπει να θυμηθούν ότι ο ίδιος ο Βενιζέλος, τον Ιούλιο του 2011, αναφερόμενος στην τότε επιλεκτική χρεωκοπία της Ελλάδος, είχε
πει με το γνωστό περισπούδαστο ύφος, ότι η επιλεκτική χρεωκοπία δεν είναι χρεωκοπία.

Κι αν δεν ήταν – κατά τον Βενιζέλο– στην περίπτωση της Ελλάδας, γιατί να είναι τώρα στην Αργεντινή;
Άσε που η συγκεκριμένη επιλεκτική χρεωκοπία της Αργεντινής οδήγησε τον λαό στους δρόμους να πανηγυρίζει για το γεγονός, με συνθήματα όπως :
Είμαστε πατρίδα, όχι αποικία, 
Αργεντινή ή κοράκια, 
σκ*** στα hedge funds και άλλα σχετικά.
Εδώ, στην γερμανική αποικία, το σύνθημα είναι : ευρώ και ξερό ψωμί. Έτσι έχουμε και από τα δύο, και ευρώ και ξερό ψωμί…

--- Σοκ έπαθε ένας άντρας στην Ινδία όταν πήγε να κάνει ντους και παραλίγο να πέσει πάνω σε ένα τεράστιο κροκόδειλο ο οποίος είχε βρει καταφύγιο στο μπάνιο του.
"Στην αρχή δεν ήξερα καν αν ήταν ζωντανός, απλώς καθόμουν φορώντας το μπουρνούζι μου και τον κοιτούσα. Ξαφνικά, μετά, τον είδα να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και άρχισα να τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορούσα κλείνοντας δυνατά την πόρτα πίσω μου", σημείωσε ο 41χρονος  Kalpesh Patel ο οποίος μένει στο χωριό Sojitra στην περιοχή  Anand του Gujarat, που βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα από την πόλη του Ahmedabad.
Η τοπική αστυνομία είπε ότι ο κροκόδειλος μεταφέρθηκε σε μια λίμνη στο κοντινό χωριό Malataj, όπου αφέθηκε ελεύθερος.
Κροκόδειλος στο φράγμα του Ρεθύμνου...
Κροκόδειλος στο μπάνιο ενός Ινδού...
Λες να έχουν αρχίσει να αραιώνουν οι κροκόδειλοι της πλατείας συντάγματος ή μήπως πολλαπλασιάζονται ραγδαίως;...

--- Δημοσκόπηση της εταιρείας IFOP δείχνει πως αν στην Γαλλάι διεξάγονταν σήμερα εθνικές εκλογές, η ηγέτις του Εθνικού Μετώπου (FN) Μαρίν Λεπέν όχι απλώς θα περνούσε στον δεύτερο γύρο, αλλά θα ήταν και πρώτη με μεγάλη διαφορά.
Η δημοσκόπηση εμφανίζει τη Λεπέν να κερδίζει το 26% των ψήφων στον πρώτο από τους δύο γύρους, έναντι 17% είτε του προέδρου Φρανσουά Ολάντ είτε του δημοφιλέστερου από τον ίδιο, πρωθυπουργού  Μανουέλ Βαλς.
Και οι γάλλοι έγιναν λοιπόν φασίστες και αντιευρωπαϊστές ή μήπως απλώς το μυαλό τους κόβει περισσότερο από τους δικούς μας θιασώτες του γερμανικού δόγματος: ευρώ και ξερό ψωμί;;
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις