ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 4 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Η Κύπρια ευρωβουλευτής Δρ. Ελένη Θεοχάρους, που με την τοποθέτησή της στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για την απραξία του Βαγγέλη Βενιζέλου, άφησε άφωνο (και εκτεθειμένο) τον Αντώνη Σαμαρά, συνεχίζει σήμερα μέσω Facebook, τις βολές εναντίον του Βαγγέλη Βενιζέλου με σκληρή γλώσσα:
"Δεν ξέρω αν αληθεύει η πληροφορία ότι ο κύριος Βαγγέλης ζητά την κεφαλήν μου επί
πίνακι, το άκουσα όμως από διάφορες πηγές. Λοιπόν, να θυμίσω ή να γνωστοποιήσω στον κάθε κύριο Βαγγέλη ότι ούτε η χούντα των φασιστοειδών του 1967 δεν μου έκλεισε το στόμα, ειδικά όταν έπρεπε να εκφράσω τις απόψεις μου, ότι δεν είμαι διορισμένη νομάρχης για να με πάψει, ούτε και είμαι αναρριχητικό που σκαρφάλωσα επάνω στον στιβαρό κορμό του για να μου κόψει τις ρίζες."
Κυρία Ελένη μπράβο σας. Αν ο Σεφέρης μπορούσε να διασκευάσει το ποίημά του σήμερα, θα έγραφε : για ένα πουκάμισο αδειανό, για έναν Βαγγέλη

--- Είμαστε η χώρα των εκπλήξεων. Kροκόδειλος εμφανίστηκε στο Ρέθυμνο και φίδι μέσα σε λαϊκή αγορά στα Τρίκαλα. Μέχρις εκεί όμως γιατί άλλου είδους σαρκοβόρα και δηλητηριώδη ερπετά, τρωκτικά και παχύδερμα, μπορεί να συναντήσει ο καθένας μας, καθημερινώς, στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου. 


--- Υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες εκλογές, ο κ. Παντελής Καραλευθέρης, σε σημερινό τηλεοπτικό παράθυρο του ΑΝΤ1, είπε με εκπληκτική ωμότητα ότι με το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», ουσιαστικά η κυβέρνηση προχωράει στην πώληση λιγνίτη αξίας 120 δισ. ευρώ για να κερδίσει μόλις 1.5 δισ.
Πρόεδρε Αντώνη, πρόσεχε. Τα βέλη εξ οικείων πληνθύνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς… 

Καλό Σαββατοκύριακο...
Δ.Κ.
 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις