ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 29 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Τσιλιμπουρδίσματα με την τρόϊκα στο Παρίσι, σε κάποια ερωτική φωλίτσα στην Avenue Foch, αρχίζει ο Γκίκας και η παρέα του. Όπως ακριβώς διάφοροι συμπατριώτες μας με παχύ πορτοφόλι, προκειμένου να αποφεύγουν τις συζύγους  με τις ενοχλητικές ερωτήσεις τους αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα και τα κουτσομπολιά πετάγονται για μια-δύο ημέρες στο Παρίσι για «επείγουσες και σοβαρές υποθέσεις». Εκεί  συναντούν και περνούν όμορφες στιγμές με τις "αμαρτίες" τους.
Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει λέει το γνωστό τραγούδι και ο έρωτας της κυβέρνησης με την
τρόϊκα φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλος που ξεπερνάει τα δικά μας σύνορα…

--- Ένα ιδιαίτερα σημαντικό μνημείο αποκαλύφθηκε πρόσφατα κοντά στην Άμφισσα. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε θολωτός τάφος των μυκηναϊκών χρόνων, ο οποίος διαθέτει τα χαρακτηριστικά των μνημείων της κατηγορίας, δηλαδή μακρύ δρόμο με κτιστές τις πλευρές μήκους 9 μέτρων, βαθύ προθάλαμο και κυκλικής κάτοψης ταφικό θάλαμο, ο οποίος έχει εσωτερική μέγιστη διάμετρο 5,90 μέτρων.
Σ΄ αυτό τον τόπο σκάβουν επί 2000 χρόνια και πάντα ανακαλύπτουν θησαυρούς...
Σε άλλες χώρες (και δη αυτές των "δανειστών" μας) όσο κι αν σκάψεις τι θα βρεις;
Μήπως αυτό εξηγεί κάποιες συμπεριφορές και συμπλέγματα;

--- Διαβάσαμε στο http://www.enikos.gr/society/253650,FWTO-Koloky8a_22_kilwn.html, ότι μια τεράστια κολοκύθα έκοψε, το απόγευμα της Δευτέρας, από το χωράφι του στο χωριό Μέλιγος Τρικάλων ένας παραγωγός. Συγκεκριμένα η κολοκύθα ζύγιζε 22 κιλά και 90 γραμμάρια. Την ίδια στιγμή ο παραγωγός δήλωσε ότι αυτή η κολοκύθα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της παραγωγής του, καθώς υπάρχουν κι άλλες μεγαλύτερες. 

Το ρεπορτάζ παραλείπει (μάλλον ως αυτονόητο) να αναφέρει την προέλευση των σπόρων:  Χ.Τρικούπη και Συγγρού...

--- Η Μαρία Δαμανάκη μετακομίζει στο Λονδίνο όπου θα αναλάβει πόστο σε Διεθνές Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Διάσωση των Θαλάσσιων Ειδών.
Να μην πέσει στην ανεργία η εκφωνήτρια...
Άλλωστε το Ινστιτούτο Θαλασσίων Ειδών είναι ό,τι πρέπει γι αυτήν  ...που έχει ειδικευτεί στις ...σουπιές!
Δ.K

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις