ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 25 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Συνελήφθη στην Μυτιλήνη, η θυγατέρα του MEGAλοδημοσιογράφου Μανώλη Καψή, για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της δεσποινίδος Καψή, στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέραν των ποσοτήτων κάνναβης, τρεις (03) λάμπες πρόωρης ωρίμανσης κάνναβης, ένα (01) μπουκάλι υγρό λίπασμα πρόωρης ωρίμανσης κάνναβης, τρεις (03) μηχανισμοί εξαερισμού υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αλλά και έξι (06) δεσμίδες με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού και ένα (01) μεταλλικό κυτίο γεμάτο με ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
Κοντολογίς, η δεσποινίς Καψή, παρέμενε πιστή και εφάρμοζε τα λόγια του αλήστου μνήμης ινδάλματος του πατέρα της, του Γιωργάκη Παπανδρέου, που έδινε μάχες για να μπορεί ο καθένας να καλλιεργεί κάνναβη σε γλάστρες και σε κήπους.
Όμως βρε παιδί μου, αυτές οι ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού, σε τι χρησίμευαν στην χαριεστάτη κόρη Καψή;; Μήπως είχε
καθετοποιημένη επιχείρηση και όχι μόνον καλλιεργούσε αλλά συσκεύαζε σε πακέτα και
πωλούσε το πεντάφυλλο εμπόρευμά της, εισπράττοντας μάλιστα τον σχετικό φόρο;;
Μένει τώρα να μάθουμε αν τον απέδιδε στο υπουργείο Οικονομικών…   

--- Τα αεροπλάνα πέφτουν σαν μύγες τις τελευταίες ημέρες και ένας σωρός αμαθών μας ενημερώνει για τα καθέκαστα. Το τι βλέπουν τα μάτια μας καθημερινά δεν περιγράφεται, αλλά οι αμαθείς έχουν πάθει κόλλημα με τις σορούς των νεκρών. Όλες οι εκδοχές της λέξης έχουν γραφεί, από έναν σωρό αγραμμάτων. Σταχυολογώ : «μια σωρός βρέθηκε…», «ο σωρός ενός βρέφους…», «οι σωροί των επιβατών της πτήσης…», «ο σορός ήταν διαμελισμένος». Ευτυχώς πάντως που ο Τζώρτζ Σόρος βρίσκεται ακόμη εν ζωή και δεν τον έπνιξαν και αυτόν στα πελάγη της αγραμματοσύνης τους…

--- Η Γη γλύτωσε, στις 23 Ιουλίου 2012, από σοβαρή καταστροφή όταν μια τεράστια ηλιακή "καταιγίδα" πέρασε ξυστά από τον πλανήτη μας, όπως αποκάλυψαν τώρα οι επιστήμονες. Αν είχε "χτυπήσει" την Γη, η ζωή δεν θα ήταν πια αυτή που ξέρουμε και ο ανθρώπινος πολιτισμός θα είχε γυρίσει στον 18ο αιώνα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις επιστημόνων της NASA.

Ε, και λοιπόν, ποιόν φοβερίζουν;  Εδώ μας χτύπησε ο ιός Giorgaki, και δεν μασήσαμε... (άλλωστε τι κακό είχε ο 18ος αιώνας;  τότε δεν ήταν που δούλευαν υπερωρίες οι λαιμητόμοι εις Παρισίους;)


Καλό Σαββατοκύριακο 
Δ.Κ.
 


 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις