ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Άρχισαν οι μαΜΑΚΗες

«Πρέπει να μειωθεί το καλάθι της νοικοκυράς, το ψωμί, το γάλα, τα τηλέφωνα, τα Babylino», τόνισε ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, ο Μάκης Γιακουμάτος, κατά την τελετή παράδοσης από τον τέως υφυπουργό, Αθ.Σκορδά. 
«Σε δύο μήνες θα υπάρξουν αποτελέσματα στη μείωση τιμών» υπογράμμισε, και πήρε όρκο ότι στόχος του είναι η προστασία του καταναλωτή.
Τι εννοούσε άραγε ο ποιητής όταν έλεγε ότι
 «πρέπει να μειωθεί το καλάθι της νοικοκυράς»;;
Ότι δηλαδή η νοικοκυρά, με τα ίδια λεφτά θα βάζει μέσα στο καλάθι λιγώτερα προϊόντα ή μήπως ότι θα μειωθούν οι τιμές έτσι ώστε ακόμα και οι νοικοκυρές θα φοράνε Babylino;
Θα περιμένουμε, σύμφωνα με την δέσμευση του Μάκη, δύο μήνες για να δούμε αν όσα είπε θα γίνουν ή αν πρόκειται για τις γνωστές μαΜΑΚΗες με τις οποίες μας έχουν φλομώσει  εδώ και τέσσερα χρόνια..
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις