ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Γελάνε και οι κελεμπίες των Αράβων…

Αφού ως πρωθυπουργός  ”εξασφάλισε” την ευημερία και θεμελίωσε την κοινωνική ειρήνη, τώρα αποφάσισε να πάει και στην Ιορδανία για να λύσει και το… μεσανατολικό!
Ο λόγος για τον ανά τον κόσμο περιφερόμενο γελωτοποιό με το όνομα Γιώργος Παπανδρέου, που τώρα επισκέπτεται τη συγκεκριμένη χώρα ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, όπου αύριο Δευτέρα και
μεθαύριο Τρίτη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Οργάνωσης “για την ενίσχυση της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές συνέπειες του πολέμου στη Συρία” (…)
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄, τον πρόεδρο της Βουλής Atef Tarawneh, τον υπουργό Εσωτερικών Hussein Al Majali και τον υπουργό Διεθνούς Συνεργασίας Dr. Ibrahem Saif.
Επίσης, θα επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή.
http://www.makeleio.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις