ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Αποκλειστικό: Ο Άδωνις αλλάζει αριθμό κινητού για να μην τον ενοχλούν!!

«Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα για να δέχομαι συγχαρητήρια από πολίτες και πολιτικούς» αναφέρει σε ανακοινωθέν ο Άδωνις Γεωργιάδης…
Μου τηλεφώνησε, λέει, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να μου πει ότι η πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου θα είναι πάντα ανοιχτή για εμένα και ήμουν ένας από τους καλύτερους υπουργούς που έχει γνωρίσει.
Στο καπάκι τον πήρε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος του είπε ότι έχει δημιουργήσει πολιτικό κεφάλαιο για το μέλλον.
Ντριννννν, ξανά, και στο τηλέφωνο ήταν ο ΕΓΩ ο Βενιζέλος ο οποίος είπε στον Άδωνη ότι ήταν πολύ καλός υπουργός και να μην πιστέψει ποτέ
ότι έβαλε βέτο για να μην είναι στην κυβέρνηση.
Δεν πρόλαβε ο ταλαίπωρος τηλεϋπουργός  να πάει προς νερού του και χτύπησε ξανά το τηλέφωνο. Ήταν η Ντόρα και αμέσως μετά ο Αλέκος Παπαδόπουλος που του είπε « σε παίρνω τώρα που φεύγεις και θέλω να σου πω ότι ήσουν από τους καλύτερους υπουργούς».
Το τηλέφωνο συνέχισε να χτυπά δαιμονισμένα. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες τηλεφωνούσαν στον Άδωνη για να τον ευχαριστήσουν για όσα έκανε για το καλό τους, μεταξύ δε αυτών ήταν και ο Στέφανος Μάνος που τον χαρακτήρισε ως πραγματικό μεταρρυθμιστή, ενώ η Φάνη Πετραλιά σε έξαλλη κατάσταση του είπε ότι :«δεν υπάρχει ούτε ένας νεοδημοκράτης που να μην λέει ότι αυτό που έγινε είναι αδικία»
Αλλά από τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια δεν μπορούσε να λείψει η  τρόϊκα και κορυφαίο στέλεχός της του είπε «ήσουν ο πιο μεγάλος μεταρρυθμιστής υπουργός».
Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το ανακοινωθέν που εξέδωσε σήμερα 11/6/2014, ο τηλεπαραθυράκιας υπουργός, και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε και εμείς με την σειρά μας για όλα όσα έκανε για το καλό μας. 

Υπάρχει όμως άλλος ένας λόγος για να συγχαρούμε το Άδωνη. Πρόκειται για την σεμνότητα που τον διακρίνει και δεν  αποκάλυψε μια σειρά τηλεφωνημάτων που δέχθηκε από την παγκόσμια κοινότητα. 
Έτσι, εμείς μάθαμε από άλλες πηγές ότι, τον συνεχάρησαν και τον ευχαρίστησαν από τηλεφώνου η Μέρκελ, η οποία μάλιστα του μετέφερε και την συμπάθεια του Σόϊμπλε που έχασε το κινητό του και δεν μπορούσε να του τηλεφωνήσει, ο Ομπάμα, ο Πρετεντέρης, ο Πάπας Φραγκίσκος, η Αντζελίνα Τζολί, η Βασίλισσα της Αγγλίας, μέχρι και ο Πούτιν του τηλεφώνησε, ακόμα και ο Μπαν Κι-μούν. Ο Άδωνις όμως είναι πραγματικά σκασμένος και κάθεται με το κινητό στο χέρι περιμένοντας ακόμα ένα τηλεφώνημα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά το ρημάδι δεν χτυπάει….
Τςςς

1 Σχόλια:

iojik είπε...

Πάντως ήταν ο μόνος που κάτι πήγε να κάνει και να ταρακουνήσει το βόθρο του δημοσίου.Όλοι οι άλλοι αποδείχτηκαν παντελώς ανίκανοι.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις