ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Βερολίνο : σας παρακολουθούμε αλλά από …σπόντα!!!

Η καγκελαρία της Γερμανίας διέψευσε με τον δικό της τρόπο, έπειτα από δύο ημέρες, δημοσίευμα που έκανε λόγο για παρακολουθήσεις τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα από την Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών (BND).
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της καγκελαρίας, Γκέοργκ Στράιτερ, επισήμανε ότι τα εσωτερικά έγγραφα της BND που έχουν
κατατεθεί σε πρόσφατη δικαστική διαδικασία περιγράφουν όντως διαδρομές τηλεπικοινωνιών, αλλά η αναφορά σε κάποιες χώρες δεν σημαίνει πως αυτές αποτελούν στόχο παρακολούθησης από την υπηρεσία Πληροφοριών. Σε ό,τι αφορά το εάν η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει επισήμως εξηγήσεις από το Βερολίνο, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών επισήμανε ότι ως τις 11:30 (ώρα Γερμανίας) δεν είχε κατατεθεί ανάλογο αίτημα, είτε στο υπουργείο Εξωτερικών, είτε στην γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Με απλά λόγια, η Γερμανία παραδέχεται ότι παρακολουθεί τις τηλεπικοινωνίες και της Ελλάδος αλλά από…σπόντα!!! Έτσι εξηγείται και η ... αβροφροσύνη του υπουργείου Εξωτερικών που ούτε για το θεαθήναι δεν τόλμησε να ψελλίσει κάποια διαμαρτυρία. Θα μου πείτε Βενιζέλος είναι αυτός και μπρος στην καρέκλα τι είναι η αξιοπρέπεια….
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις