ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Βερολίνο : σας παρακολουθούμε αλλά από …σπόντα!!!

Η καγκελαρία της Γερμανίας διέψευσε με τον δικό της τρόπο, έπειτα από δύο ημέρες, δημοσίευμα που έκανε λόγο για παρακολουθήσεις τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα από την Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών (BND).
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της καγκελαρίας, Γκέοργκ Στράιτερ, επισήμανε ότι τα εσωτερικά έγγραφα της BND που έχουν
κατατεθεί σε πρόσφατη δικαστική διαδικασία περιγράφουν όντως διαδρομές τηλεπικοινωνιών, αλλά η αναφορά σε κάποιες χώρες δεν σημαίνει πως αυτές αποτελούν στόχο παρακολούθησης από την υπηρεσία Πληροφοριών. Σε ό,τι αφορά το εάν η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει επισήμως εξηγήσεις από το Βερολίνο, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών επισήμανε ότι ως τις 11:30 (ώρα Γερμανίας) δεν είχε κατατεθεί ανάλογο αίτημα, είτε στο υπουργείο Εξωτερικών, είτε στην γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Με απλά λόγια, η Γερμανία παραδέχεται ότι παρακολουθεί τις τηλεπικοινωνίες και της Ελλάδος αλλά από…σπόντα!!! Έτσι εξηγείται και η ... αβροφροσύνη του υπουργείου Εξωτερικών που ούτε για το θεαθήναι δεν τόλμησε να ψελλίσει κάποια διαμαρτυρία. Θα μου πείτε Βενιζέλος είναι αυτός και μπρος στην καρέκλα τι είναι η αξιοπρέπεια….
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις