ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Σήμερα, 25 Ιουνίου 2014, μάθαμε ότι...

--- Τελικώς απεδείχθη πως για να μπορέσει η Ελλάς να προχωρήσει, πρέπει να ανατραπεί ο Σαμαράς, έστω και την τελευταία στιγμή.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

--- Το μοναδικό ίσως θέμα στην σημερινή επικαιρότητα, πέραν των διθυράμβων για την Εθνική Ελλάδος, ήταν το εάν η ανατροπή του Σαμαρά και το πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής ήταν μαϊμού. 
Η άποψη των περισσοτέρων αθλητικογράφων είναι ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Αλλά εδώ που τα λέμε, αντίπαλος της Εθνικής μας ήταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ακτής του Ελεφαντοστού, οπότε και «μαϊμού» να  ήταν το πέναλτυ θα
μπορούσε να δικαιολογηθεί λόγω των συνθηκών αφού  θα ταίριαζε γάντι στην ιβοριανή ομήγυρη…  

--- Σε... μηχανουργείο του Λαυρίου και όχι σε κάμπινγκ στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει τελικώς το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού. Από την σχετική φωτογραφία των χώρων του συνεδρίου, φαίνεται ότι ο αρχηγός Σταύρος εμπνέεται από χαοτικά περιβάλλοντα. 
Άσε που μπορεί να του κάτσει και κανένα ρεπορτάζ με χρήστες ναρκωτικών, άστεγους ή και λαθρομετανάστες που παρεπιδημούν σε έρημα κτίρια.
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις