ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σήμερα, 25 Ιουνίου 2014, μάθαμε ότι...

--- Τελικώς απεδείχθη πως για να μπορέσει η Ελλάς να προχωρήσει, πρέπει να ανατραπεί ο Σαμαράς, έστω και την τελευταία στιγμή.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

--- Το μοναδικό ίσως θέμα στην σημερινή επικαιρότητα, πέραν των διθυράμβων για την Εθνική Ελλάδος, ήταν το εάν η ανατροπή του Σαμαρά και το πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής ήταν μαϊμού. 
Η άποψη των περισσοτέρων αθλητικογράφων είναι ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Αλλά εδώ που τα λέμε, αντίπαλος της Εθνικής μας ήταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ακτής του Ελεφαντοστού, οπότε και «μαϊμού» να  ήταν το πέναλτυ θα
μπορούσε να δικαιολογηθεί λόγω των συνθηκών αφού  θα ταίριαζε γάντι στην ιβοριανή ομήγυρη…  

--- Σε... μηχανουργείο του Λαυρίου και όχι σε κάμπινγκ στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει τελικώς το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού. Από την σχετική φωτογραφία των χώρων του συνεδρίου, φαίνεται ότι ο αρχηγός Σταύρος εμπνέεται από χαοτικά περιβάλλοντα. 
Άσε που μπορεί να του κάτσει και κανένα ρεπορτάζ με χρήστες ναρκωτικών, άστεγους ή και λαθρομετανάστες που παρεπιδημούν σε έρημα κτίρια.
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις