ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Σήμερα, 13 Ιουνίου 2014, μάθαμε ότι…

---Μόλις 10 λεπτά κράτησε η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, στο ανακριτικό γραφείο, όπου κλήθηκε να απολογηθεί για τη δράση της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για σύσταση, συμμετοχή και μπλά-μπλά-μπλά….
«Είμαι ελεύθερος και έντιμος άνθρωπος, εκπροσωπώ ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα και δεν απαντώ σε καμία ερώτησή σας» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις ανακρίτριες.
Μετά τη σύντομη απολογία του, ο Μιχάλης
Αρβανίτης αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους όπως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση να μιλάει πολιτικά οπουδήποτε αλλού εκτός της Βουλής!
Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτή η απαγόρευση…. Και για κάποιο μυστήριο λόγο, συνειρμικά θυμάμαι και ότι κάποτε μαζί με την απαγόρευση των πολιτικών συζητήσεων υπήρχε και η απαγόρευση συναθροίσεως περισσοτέρων των τριών ατόμων.
Καλομελέτα κι’ έρχεται….

---Οι καθαρίστριες επετέθησαν πρώτες και βιαιοπράγησαν κατά των αστυνομικών. Απόδειξη η παραπλεύρως φωτογραφία.
Στην συνέχεια οι αστυνομικοί ευρισκόμενοι σε νόμιμη άμυνα προσπάθησαν να τις απωθήσουν με ήπια μέσα όπως λόγου χάριν με πισώπλατα χτυπήματα στο κεφάλι, ενισχυμένα με σιδερογροθιές.
Η Νέα Ελλάδα που λέγαμε προεκλογικά, το θυμόσαστε, έτσι δεν είναι;;;
---Μετά τον ίδιο τον Παπακωνσταντίνου, αφέθησαν ελεύθεροι και οι συγγενείς του για τη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ…
Δεν είχαμε καμία αμφιβολία περί αυτού! Εσείς;;;

Άντε, και καλό Σαββατοκύριακο!!
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις