ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τώρα, με τους FT, ανακάλυψαν όλοι την αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου!!!

Η όποια «δημοκρατία» υπήρχε στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, καταργήθηκε και τυπικά με τον διορισμό του δοτού πρωθυπουργού Παπαδήμου το 2011.
Τότε, με μια σειρά άρθρων, εμείς που αγωνιζόμαστε για την αλλαγή του Συντάγματος, προσπαθήσαμε, παρόλα αυτά, να πούμε στο λαό, με ποιον ακριβώς τρόπο παραβιάστηκε το ισχύον Σύνταγμα και τι είδους κυβέρνηση είχαμε. Φυσικά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, ούτε πολιτικού, ούτε πολίτη. Αλλά ούτε και τώρα θα ιδρώσει. Κανείς πια
δεν νοιάζεται για ένα ανύπαρκτο στην ουσία Σύνταγμα. Η χώρα πορεύεται τυχαία. Τώρα μάλιστα, που υπάρχει ανέχεια και τρόμος, ακόμα χειρότερα.
Με το τωρινό δημοσίευμα των FT, πληροφορηθήκαμε εμβρόντητοι, με ποιο ακριβώς τρόπο ο Μπαρόζο διόρισε στην Ελλάδα πρωθυπουργό τον τραπεζίτη Παπαδήμο, κόντρα σε κάθε έννοια Συντάγματος. Τότε βλέπαμε μόνο την παραβίαση του Συντάγματος, τώρα μάθαμε και το παρασκήνιο αυτής της παραβίασης.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις