ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Τώρα, με τους FT, ανακάλυψαν όλοι την αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου!!!

Η όποια «δημοκρατία» υπήρχε στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, καταργήθηκε και τυπικά με τον διορισμό του δοτού πρωθυπουργού Παπαδήμου το 2011.
Τότε, με μια σειρά άρθρων, εμείς που αγωνιζόμαστε για την αλλαγή του Συντάγματος, προσπαθήσαμε, παρόλα αυτά, να πούμε στο λαό, με ποιον ακριβώς τρόπο παραβιάστηκε το ισχύον Σύνταγμα και τι είδους κυβέρνηση είχαμε. Φυσικά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, ούτε πολιτικού, ούτε πολίτη. Αλλά ούτε και τώρα θα ιδρώσει. Κανείς πια
δεν νοιάζεται για ένα ανύπαρκτο στην ουσία Σύνταγμα. Η χώρα πορεύεται τυχαία. Τώρα μάλιστα, που υπάρχει ανέχεια και τρόμος, ακόμα χειρότερα.
Με το τωρινό δημοσίευμα των FT, πληροφορηθήκαμε εμβρόντητοι, με ποιο ακριβώς τρόπο ο Μπαρόζο διόρισε στην Ελλάδα πρωθυπουργό τον τραπεζίτη Παπαδήμο, κόντρα σε κάθε έννοια Συντάγματος. Τότε βλέπαμε μόνο την παραβίαση του Συντάγματος, τώρα μάθαμε και το παρασκήνιο αυτής της παραβίασης.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις