ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών: Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός!!!

Πέρασαν δύο ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση και οι συζητήσεις, τα σχόλια, οι εκτιμήσεις, δίνουν και παίρνουν στα τηλεπαράθυρα. Όσοι έτυχε να παρακολουθήσετε κάποια ή κάποιες από τις «ενημερωτικές» εκπομπές θα καταλάβατε ότι οι ενδοσκοπήσεις, τα συμπεράσματα των εγκεφάλων των κομματικών επιτελείων, αλλά και το
«μήνυμα» της κάλπης όπως το κατάλαβαν οι κυβερνήτες μας έχει ως κοινό παρονομαστή το υψηλό ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Δεν τους έτσουξε τίποτα άλλο, ούτε τα χαμηλά ποσοστά τους, ούτε οι αποτυχίες τους, παρά μόνον το απρόσμενο σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, υψηλό ποσοστό της Χρυσής Αυγής.
Αντί λοιπόν να νοιώσουν προβληματισμένοι, και με κάποια συστολή να βγούν στα κανάλια για να εξηγήσουν ή και να προτείνουν, έστω την ύστατη ώρα, κάποιες πολιτικές, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αναλώθηκαν μέχρι σημείου ακρισίας σε μια μαξιμαλιστική φρενίτιδα ύβρεων και φοβικών συνδρόμων προκειμένου να πείσουν τους πολίτες για το «έγκλημα» που συνιστά η ψήφος στην Χρυσή Αυγή.  
Ο γνωστός τηλεπαραθυράκιας-υπουργός, Άδωνις, σε μια κρίση  υβριστικής και συνάμα υπεροπτικής συμπεριφοράς, αποκαλούσε, ουρλιάζοντας κυριολεκτικά, τους 500.000 πολίτες που τόλμησαν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή, ηλίθιους, ανώριμους αλλά και εγκληματίες.  
Ο Γεωργιάδης, με το βορβορώδη λόγο του, επεσήμανε ότι όσοι ψήφισαν την «εγκληματική οργάνωση» είναι συνεργοί της…!!!
Κατά την λογική λοιπόν του Γεωργιάδη, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια εγκληματική οργάνωση επειδή κάποιος υπάλληλός του δολοφόνησε πριν αρκετό καιρό, έναν οπαδό του Παναθηναϊκού κάπου στα Μεσόγεια.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εγκληματική οργάνωση επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι  οπαδοί του σπάνε βιτρίνες και καίνε αυτοκίνητα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και επειδή κάποιοι από αυτούς οπλοφορούν και κάνουν χρήση ναρκωτικών.  
Έτσι, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που πηγαίνουν στο γήπεδο για να δούν την αγαπημένη τους ομάδα είναι συνεργοί της εγκληματικής οργάνωσης «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».
Τι να πεί κανείς για την σκέψη και τον πολιτικό λόγο του ανθρώπου που επέλεξε ο πρωθυπουργός να ασχοληθεί με την Υγεία. Δυστυχώς με τέτοια μυαλά και τέτοιους ανθρώπους η «Νέα Ελλάδα» έχει χάσει από χέρι και βέβαια δεν φταίει ούτε ο Ολυμπιακός ούτε η Χρυσή Αυγή.
Παύλος Καμ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις