ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Κάτω από τον πήχυ

Είναι απίστευτο το πόσο πολύ χαμηλώνει τον πήχη των ευρωεκλογών η μνημονιακή συγκυβέρνηση. Την πιο πάνω αλγεβρική ανίσωση δεν την έθεσε ως προαπαιτούμενο ο οποιοσδήποτε πολιτικός αναλυτής ή αρθρογράφος, αλλά το επίσημο ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, του κ. Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος προφανώς δεν το σκέφτηκε μόνος του.
Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε στον BHMA FM, ότι «αν το άθροισμα της
κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση; Σε κάθε περίπτωση, αν το άθροισμα των δύο κομμάτων είναι μικρότερο από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κάποιος που θα πει ότι προχωράμε; Πώς θα πει προχωράμε και πού;». 
Εκεί κατάντησε η μνημονιακή συγκυβέρνηση, να θέτει δηλαδή ως κόκκινη γραμμή επιβίωσης το ότι το άθροισμα των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Και να σκεφτεί κάποιος ότι στο παρελθόν το άθροισμα των δύο αυτών κομμάτων δεν έπεφτε κάτω από το 80%!!!!
Από την πανικόβλητη αυτή δήλωση του επίσημου ΠΑΣΟΚ, εκείνο που μπορεί να εξαχθεί με βεβαιότητα είναι ότι στις μυστικές δημοσκοπήσεις, υπάρχει προφανώς δημοσκοπική κατάρρευση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις