ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Μια πολύ χρήσιμη συμβουλή προς ψηφοφόρους

--Μπορεί να λένε ότι το μνημόνιο τελείωσε και να τους πιστεύετε.

--Μπορεί να ψιθυρίζουν μισόλογα για την ανάκαμψη και να τους πιστεύετε.

--Μπορεί να μοιράζουν εκατομμύρια από το πρωτογενές πλεόνασμα και πάλι να τους πιστεύετε, έστω και αν έχετε ξεχάσει τι χρώμα έχει το πεντακοσάρικο.

--Μπορεί να υπόσχονται ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα και
πάλι να τους πιστεύετε.

--Μπορεί να δείχνουν δημοσκοπήσεις και τον οδοιπόρο Σταύρο με το σακίδιο στην πλάτη να τον προετοιμάζουν για αξιωματική αντιπολίτευση και εσείς να το χάβετε.
--Μπορεί να θριαμβολογούν ότι έκλεισαν στην φυλακή, την εγκληματική οργάνωση, το μόρφωμα όπως λένε, την Χρυσή Αυγή, αλλά δεν τους δικάζουν επειδή «καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία» και εσείς να τους πιστεύετε.
--Μπορεί… μπορεί… μπορεί… και εσείς καλοπροαίρετα να τα πιστεύετε όλα.

Όμως υπάρχει ένας τρόπος, μια κίνηση ματ, που αν την κάνετε, όλα όσα λένε τα κανάλια, όλα όσα εσείς πιστεύετε, θα διαλυθούν όπως οι σαπουνόφουσκες.

Το απόλυτο όπλο που έχετε στα χέρια σας είναι η φορολογική δήλωση. Σπεύσατε, σήμερα κιόλας, να την υποβάλλετε και αμέσως μετά θα δείτε το εκκαθαριστικό σας.

Διαβάστε το ποσό που σας καταλογίζεται ως φόρος, πιστέψτε το, κάνετε την σύγκριση με τα προηγούμενα έτη, ηρεμήστε και σκεφθείτε τι πρέπει να κάνετε στις εκλογές.

Η απόφαση δική σας, η επιλογή ελεύθερη αλλά και η ευθύνη, ολόκληρη, δική σας…

Δημήτρης Μακρής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις