ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Πάει, ο "ΕΓΩ" έκαψε φλάντζα..

Γιάννης Πρεβενιός 
Η είδηση …. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στέλνει μήνυμα ότι η κυβερνητική σταθερότητα περνάει από τη στήριξη του συνδυασμού της Ελιάς στις ευρωεκλογές του Μαΐου, προσθέτοντας ότι «οτιδήποτε θέτει σε αμφισβήτηση ή αμφιβολία αυτές τις ισορροπίες λειτουργεί βλαπτικά για τη χώρα».


Ο σχολιασμός … 
Όπως μου έλεγε ένας φίλος ψυχίατρος (ο οποίος παρακολουθεί εδώ και καιρό τηλεοπτικά τα

λεγόμενα αλλά και τις εκφράσεις του προσώπου του) η διάγνωση του είναι ότι ο κύριος αυτός έχει ψυχογενείς διαταραχές οι οποίες σε συνδυασμό με το απύθμενο θράσος του αλλά και την ευφράδεια του λόγου του τον καθιστούν ένα πάρα πολύ επικίνδυνο πολιτικό άτομο διότι προκαλεί φόβο και αμηχανία στους συνομιλητές και στους θεατές του.
Άσχετα με το τι λέει η “Επιστήμη” εγώ όταν το βλέπω και τον ακούω το μόνο που αισθάνομαι είναι θυμό και αποστροφή μια και θεωρώ πως είναι ότι χειρότερο υπήρξε και υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό προσκήνιο.
Αλήθεια κύριε Βενιζέλε ή συνπρωθυπουργέ ή αντιπρόεδρε ή υπουργέ των εξωτερικών ή πρώην υπουργέ των οικονομικών και άλλων καίριων υπουργείων!… γιατί το κόμμα σας προσχώρησε στην “Ελιά” την οποία ζητάτε να στηρίξουν οι πολίτες;
Θεωρείτε μήπως ότι “αλειφόμενοι” με το “λαδάκι” της θα ξεγλιστρήσετε από τις τεράστιες κομματικές αλλά και προσωπικές σας ευθύνες που αφορούν το πως και γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο, το χαράτσι που μας βάλατε στην ΔΕΗ (ενώ ο αρχιψεύτης δυο μήνες πριν το εξόρκιζε) ή για την λίστα Λαγκάρτ την οποία “ξεχάσατε” για πολλούς μήνες στο συρτάρι σας;
Αλήθεια γιατί να στηρίξουν οι πολίτες την γενόσημη “Ελιά” που αντικαθιστά το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του Γιωργάκη Παπανδρέου; Μήπως για τα χαλκευμένα στοιχεία που μας βάλατε στην Ο.Ν.Ε με το τερατώδες 340δρχ προς 1Ευρώ, για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου ή μήπως για τις μίζες που πήραν πολλά από τα στελέχη σας για τις υπογραφές τους σε διάφορες κρατικές αναθέσεις τις οποίες πληρώσαμε με διπλά και τριπλά χρήματα;
Μήπως την παλαιότερη γνωστή φράση «Ελιά Ελιά και Κώτσο Βασιλιά» την αντικαταστήσετε με την φράση «Ελιά Ελιά … αλλάζουμε Α.Φ.Μ … δεν δίνουμε δραχμή;».
Ναι μιλώ για τα χρέη του κόμματος σας προς στις τράπεζες αλλά και προς τους εργαζόμενους σας μια και με την περίσσια αλαζονεία σας θεωρούσατε ότι θα είστε αιωνίως στο σβέρκο μας και για αυτό πήρατε τα δάνεια με εγγυήσεις τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις.
Φίλες/οι το προσεχές διάστημα και μέχρι τις εκλογές αυτός ο “τύπος” προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά για να συνεχίσει να κινεί τα νήματα αλλά και να προστατεύεται από την βουλευτική ασυλία  θα δώσει τα ρέστα του με εκφοβισμούς, τρομολαγνία και απειλές οπότε “γράψτε τον κανονικά” εκεί που του αξίζει και δώστε του την απάντηση σας στις κάλπες στέλνοντας αυτόν και την παρέα του στον … Αγύριστο!
Υποσημείωση 
Από ότι λένε και το άλλο το εξυπνούδι ο κ. Σαμαράς (ή Μεσσήνιος Κωλοτούμπας κατά τον φίλο μας το Χάρρυ Κλυνν) θα μετονομάσει την Ν.Δ σε “Νέα Ελλάδα” για να αλλάξει ενδεχομένως Α.Φ.Μ και να διαγράψει και αυτή τα χρέη της οπότε προτείνω να ισχύσει ότι και στο ποδόσφαιρο δηλ. οι ομάδες που χρωστάνε πέφτουν στην Γ’ Εθνική για αυτό και εμείς ως ψηφοφόροι ας τους ρίξουμε τα ποσοστά όσο πιο χαμηλά μπορούμε για να γλυτώσουμε μια και καλή από … δαύτους!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις