ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ψηφίστε Βενιζέλο για να μην πέσει ο Σαμαράς : Κύριε Ελέησον…

Ο παντογνώστης, πρόεδρος, αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών, ο ΕΓΩ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, δήλωσε σήμερα, κατηγορηματικά, πως αν η Πασοκοελιά δεν περάσει τον πήχυ του 10% στις ευρωεκλογές θα φύγει από την κυβέρνηση και θα έλθει το τέλος του κόσμου. 
Αχ, βρε Βαγγέλη μας τι ήταν τούτο πάλι;;
Σε τι πρωτότυπο και συνάμα ηλίθιο  προβληματισμό έβαλες στους Έλληνες;;  
Μέχρι σήμερα τα διλήμματα ήταν του τύπου Καραμανλής ή τάνκς, μνημόνιο ή τάνκς,  ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ, και προκαλούσαν θυμηδία. 
Όμως Εσύ Βαγγέλη μας τα σάρωσες όλα. Είπες δηλαδή, ψηφίστε Βενιζέλο για να μην πέσει ο Σαμαράς και προκάλεσες πανελλήνιο καγχασμό.
Αν πάλι δεν θέλησες, Εσύ Μεγάλε Βαγγέλη, να δώσεις προσωπική χροιά στο δίλημμά σου –που δικαιολογημένα θα
μείνει στην παγκόσμια πολιτική ιστορία γνωστό ως το «δίλημμα του Βενιζέλου» – τότε η σκέψη Σου αυτή μπορεί να γίνει σενάριο για το θέατρο του παραλόγου, αφού  καλείς τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν Ελιά για να μην πέσει η Νέα Δημοκρατία. !!!!

Πάντως κύριε Βαγγέλη μας, ο λαός μας λέει ότι «κλωτσάει  ο γάϊδαρος πριν ξεψυχήσει» και νομίζω ότι ταιριάζει ταμάμ με την περίπτωσή σου.
Όσο για τον πήχυ του 10% νομίζω ότι είναι πολύ ψηλά για τα κυβικά σου, οπότε προσπάθησε τουλάχιστον να περάσεις από κάτω και μετά συνέχισε, τρέχοντας πάντα, να πέσεις στο Ποτάμι όπου θα συναντήσεις τον Σταύρο για να δώσετε κουράγιο ο ένας στον άλλο.
Τςςς   

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις