ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Το ελαιοτριβές ΠΑΣΟΚ

Διαβάζουμε ότι το θέμα της κατάργησης του εκλογικού μπόνους των 50 εδρών «στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης αναλογικότητας» θα περιλαμβάνεται στην ατζέντα της συνάντησης που θα έχουν το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.
Εύγε Ευάγγελε!
Ο αλήστου μνήμης Αγαμέμνων Ανταυτού Κουτσόγιωργας δεν θα μπορούσε να βρει
αξιότερο συνεχιστή των εμπνεύσεών του!

Εύγε και πάλιν εύγε Αντώνιε!
Αν, η "ιστορική πρωτοβουλία" του 1993 έγινε αφορμή για να αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία Επίτιμο Πρόεδρο, ο βίος και η πολιτεία σου, από την παπαδήμειο εκτροπή και εντεύθεν δικαιολογούν την επάξια αναγόρευσή σου σε Επίτιμο Πρόεδρο του ελαιοτριβούς Πασόκ!
Βενιζ-έλαιοοοος!
Οπ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις