ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Στάθης Παναγούλης: 8 Μαΐου, η μαύρη επέτειος του εγκλήματος Παπανδρέου

Σαν αύριο, 8 Μαΐου του 2010, υπεγράφη η Δανειακή Σύμβαση του Μνημονίου μεταξύ της κυβέρνησης Παπανδρέου και των δανειστών για τη «σωτηρία» του ελληνικού κράτους, η οποία «σωτηρία» οδήγησε σε 1.300.000 άνεργους του ιδιωτικού τομέα, εκ των οποίων, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο 150.000 παίρνουν επίδομα ανεργίας
Η … «σωτηρία» έστειλε 20.000 άτομα σε δομές στέγασης και συσσιτίων δήμων και
εκκλησίας, 660.000 παιδιά στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης, σύμφωνα με στοιχεία της UNICEF, και 3,8 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, αδυνατώντας να έχουν ικανοποιητικό επίπεδο διατροφής με κρέας ή ψάρι, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της Γιούροστατ. Επιπλέον οδήγησε στην αυτοκτονία 5.000 συνανθρώπους μας.

Η αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να ανακηρύξει την 8η Μαΐου Ημέρα Πένθους και Μνήμης για τον πόνο που προκάλεσαν οι πρωταίτιοι του οικονομικού πραξικοπήματος, οι οποίοι, κατ’ ευφημισμό, ονόμασαν τη φτωχοποίηση των Ελλήνων «Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής και Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης».

Παράλληλα, μια τέτοια κυβέρνηση έχει χρέος εθνικό να παραπέμψει τους πρωταίτιους και τους συνεργούς αυτού του ανοσιουργήματος σε δίκη, όπως θα συνέβαινε σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα που επικρατεί το κράτος δικαίου. Διότι το εδώλιο υπάρχει όχι μόνο για τους απάνθρωπα φορολογούμενους απλούς πολίτες, αλλά και για τους πρωθυπουργούς και υπουργούς της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές, όπως προβλέπει το άρθρο 14 της ισχύουσας και επί πρωθυπουργίας Σαμαρά δανειακής σύμβασης που υπαγάγει την Ελλάδα στο αγγλικό δίκαιο!

Να χαίρονται οι Παπανδρέου - Βενιζέλος - Σαμαράς και η παρέα τους αυτήν τη «σωτηρία» φτώχειας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις