ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Για το Ποτάμι ρε γαμώτο...

Φαίνεται πως εκεί στο Ποτάμι δεν στοχεύουν απλώς στην δημοσκοπική τρίτη θέση, με ποσοστά που κυμαίνονται από 10 έως 19% (!!!!!), αλλά έβαλαν πλώρη για την πρωτιά και, γιατί όχι, για αυτοδύναμη κυβέρνηση στις βουλευτικές εκλογές. Όσο λοιπόν οι δημοσκοπήσεις τους αβαντάρουν, τόσο ο Νίκος Δήμου θα ξεσαλώνει ψαρεύοντας ψηφαλάκια στα θολά νερά του ποταμιού.
Έτσι λοιπόν λίγες μόνο ημέρες, μετά τις
αναφορές του για τον ρόλο της Εκκλησίας κατά την διάρκεια της Επανάστασης του 1821, ο Νίκος Δήμου «επιστρέφει και ξαναχτυπά» με νέο άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται πως το έθιμο της μεταφοράς του Αγίου Φωτός είναι ειδωλολατρικό και κοστίζει μια περιουσία...(!!!)
Την δυσφορία τους για το περιεχόμενο της νέας διαδικτυακής ανάρτησης του συγγραφέα εκφράζουν σε έντονο ύφος κύκλοι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Ιεράς Συνόδου, ενώ επίσημη ήταν η αντίδραση και του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.
«Λυπάμαι πολύ για το κατάντημά του» ήταν τα πρώτα λόγια του Μητροπολίτη «διότι προσπαθεί να πολεμήσει ένα θεσμό 2.000 ετών που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ορθοδοξίας».
«Θα είναι κρίμα να χάσει και την ψυχή του» ανέφερε με νόημα ο Ιεράρχης.

Εμείς συμπληρώνουμε απλώς, λόγω των ημερών, ότι ο Ν. Δήμου, ζαλισμένος από τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά του και το ρεύμα του Ποταμιού, φαίνεται ότι έχασε πλέον οριστικά τα αυγά και τα πασχάλια.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις