ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τι να πεί κανείς, Άδωνις είναι αυτός...

Την τιμητική του είχε σήμερα ο τηλεϋπουργός Άδωνις. Μια εις βάρος του δικαστική απόφαση και μια μαξιμαλιστική δήλωσή του ανέδειξαν, για πολλοστή φορά το ποιόν του ανθρώπου αλλά και όσων τον στηρίζουν. 
Ο κ. Γεωργιάδης είχε κατηγορήσει τον Πάνο Καμμένο για σκάφος που δήθεν είχε στην κυριότητα του, δηλωμένο δήθεν σε off shore εταιρεία, με σκοπό να φοροδιαφεύγει.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ' αριθ. 1465/2014 απόφασή του, έκρινε ότι οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ήταν
συκοφαντικές και εξυβριστικές, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε off shore εταιρεία και δεν φοροδιαφεύγει.
Ο υπουργός Υγείας υποχρεώνεται να καταβάλει αποζημίωση 15.000 ευρώ στον κ. Καμμένο λόγω ηθικής βλάβης. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Πρόεδρος του Δικαστηρίου είχε την γνώμη πως στον κ. Καμμένο έπρεπε να επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Ο Άδωνις όμως δεν το έβαλε κάτω και, παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή του κ. Καμμένου ως ουσιαστικά βάσιμη, προσπάθησε μέσω αναρτήσεων στα social media να παρουσιαστεί ο ίδιος δικαιωμένος για την υπόθεση. Τι να πεί κανεί, Άδωνις είναι αυτός...
Όμως, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, σκέφθηκε να κάνει και μια "πιασάρικη" δήλωση έτσι για να μην μονοπωλούν τα κανάλια την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην χώρα μας. 
Ακούστε λοιπόν τι είπε ο αθεόφοβος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM: «Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις... κι εσύ και τα παιδιά σου».

Αχ βρε κατακαημένε Άδωνι, τον ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν να ψηφίσουν οι Έλληνες για να πεινάσουν;;;

 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις