ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μέγα πλήθος και μέγα πάθος...

Το τρίτο κόμμα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το Ποτάμι, πραγματοποίησε μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση στην Κέρκυρα. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, οι πολυπληθείς παριστάμενοι, κρέμονταν από τα χείλη του αρχηγού Σταύρου.
Δυστυχώς όμως, λόγω του πλήθους το οποίον συνέρευσε ως ορμητικός ποταμός και παρά την ύπαρξη μεγαφωνικών εγκαταστάσεων, οι ουρανομήκεις ζητωκραυγαί των συγκεντρωμένων κάλυπταν διαρκώς
τους πεφωτισμένους λόγους του Σταύρου Θεοδωράκη-Ποταμίτη, με αποτέλεσμα να μην είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την υπόσχεση του αρχηγού για την κατασκευή ποταμού και γεφυρών στην Κέρκυρα.
Φήμες ότι η φωτογραφία δεν προέρχεται από προεκλογική συγκέντρωση του Ποταμιού, αλλά για πλάνο από τα γυρίσματα της εκπομπής του Γιώργου Μητσικώστα, στην οποία υποδύεται τον αρχηγό Σταύρο Θεοδωράκη, ελέγχονται ως κακοήθεις.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις