ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Καταραμένε Παναθηναϊκέ....

Η δήλωση της ημέρας έγινε από τον βουλευτή Τρικάλων κ. Ταμήλο. Απολαύστε την :  “Εξάλλου έρχεται και Σαββατοκύριακο, σιγά μην ασχολούμαστε με τον Μπαλτάκο. Δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου μαζί του. Και τι ήταν τελικά αυτός ο Μπαλτάκος; Σιγά, δεν είχε κανέναν ρόλο… Σαν δικηγόρος μπορεί να ήταν καλός, αλλά ως εκεί. Στην Κυβέρνηση δεν είχε κανέναν ρόλο. Τέλος πάντων, είναι και Παναθηναϊκός, οπότε δε με πειράζει καθόλου που έφυγε. Με ενοχλεί μόνο που πρόδωσε το Σαμαρά, τίποτα άλλο”.
Αυτό θα πεί ευθυκρισία, πολιτική εντιμότης, οξυδέρκεια, και κυρίως πολιτικός λόγος.
Όμως κύριε Ταμήλο μας μην αγχώνεστε, η δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει. Έχουσι γνώσιν οι θύλακες.
οπ 
Υστερόγραφο :
Με τις αποκαλύψεις και τους ξυλοδαρμούς παρ' ολίγον να το ξεχάσουμε: "Περαστικά, κύριε Βορίδη!  Πρέπει να είναι πολύ βαριά η φαρυγγίτιδα που σας ταλαιπωρεί..."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις