ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Δημοσκοπικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ...

Νέες δημοσκοπικές τερατολογίες καταχωρούνται σε δύο διαφορετικές και εκ διαμέτρου αντίθετες… σφυγμομετρήσεις που δημοσιεύονται σε
εφημερίδες. Φαίνεται ότι οι κύριοι εργολάβοι των ερευνών έχουν πάθει βραχυκύκλωμα και κατά το κοινώς λεγόμενον έχουν… κάψει φλάντζα αφού δεν τους βγαίνουν τα κουκιά και οι έρευνες κινούνται στο επίπεδο της επιστημονικής ασυναρτησίας. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης αντιφατικών ερευνών είχε ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εταιρείες οι οποίες να δημοσιεύουν αμφίβολες μελέτες πρόθεσης ψήφου με αδιευκρίνιστη ψήφο στο 41%. Όσοι τις κάνουν  αλλά και τις φιλοξενούν είναι επίσης υπόλογοι. Δηλαδή θα
φθάσουμε με αδιευκρίνιστη στο 50% να λέμε ότι κάναμε έρευνες; Δεν ντρέπονται;
Η αδιευκρίνιστη ψήφος μαζί με τα άκυρα και τα λευκά φτάνει στο 41% στη δημοσκόπηση της Public Issue, ενώ στη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας η αδιευκρίνιστη φτάνει στο 21%.
Στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές που καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 15,5% και η Ν.Δ. 15,5!
Στην τρίτη θέση έρχεται το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη με 7% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5%, η Χρυσή Αυγή με 4,5%, το ΠΑΣΟΚ με 3,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,5% και η Δημοκρατική Αριστερά με 1,5%.
Στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία και διενεργήθηκε από το πανεπιστήμιο της Μακεδονίας υπάρχει μεγάλη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με 5 μονάδες, ενώ “Το Ποτάμι” βρίσκεται μόλις μισή μονάδα πίσω από τη ΝΔ.
Αναλυτικά στη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 18,5%, έναντι 13,5% της ΝΔ με το Ποτάμι να ακολουθεί με 13%.
Υψηλό το ποσοστό της Χρυσής Αυγής με 9% αλλά και του ΚΚΕ με 8% ενώ ακολουθούν η Ελιά με 4,5% ενώ ΔΗΜΑΡ με 2% και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,5% μοιάζουν να χάνουν μεγάλο μέρος των ποσοστών τους.
Χάος και μπάχαλο. Εαν αυτοί είναι δημοσκόποι, εμείς είμαστε αναμφισβήτητα αστροναύτες.
http://www.makeleio.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις