ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν την έκθεση που διερεύνησε τον ρόλο και τις εργασίες της τρόικα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βρυξέλλες 14 Μαρτίου 2014
H ομάδα των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. καταψήφισε την έκθεση Kάρας-Νγκονγκ που διερεύνησε το ρόλο και τις εργασίες της τρόικα όσον αφορά  στις χώρες της ζώνης του ευρώ που έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα προσαρμογής.
Οι ευρωβουλευτές δήλωσαν ότι η έκθεση δεν παρουσιάζει με σαφή και αντικειμενικό τρόπο τόσο τη δημοσιονομική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, όσο και τα πραγματικά αίτια της ελληνικής κρίσης.
Και διευκρινίζουν: «Στην  έκθεση δεν
αναφέρονται τα επιτεύγματα του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2013, της εξάλειψης του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών και της σταδιακής ανάκαμψης από το 2014, όπως αυτά αποτυπώνονται σε εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διεθνών Οργανισμών».

Οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. τονίζουν επίσης ότι στην έκθεση παραποιείται η κατάσταση ως προς το πραγματικό έλλειμμα της χώρας και τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στο πρόγραμμα προσαρμογής  με την επιτήρηση της τρόικα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις