ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Γκορμπατσόφ: Ο λαός της Κριμαίας διόρθωσε ένα λάθος

O τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ χαιρέτισε σήμερα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Κριμαία. Παράλληλα επέκρινε την ιδέα των χωρών της Δύσης να επιβάλουν κυρώσεις σε Ρώσους και Ουκρανούς αξιωματούχους.
«Αν και η Κριμαία την εποχή εκείνη είχε ενωθεί με την Ουκρανία σύμφωνα με τους σοβιετικούς νόμους χωρίς να έχει ζητηθεί η γνώμη του λαού (της), σήμερα ο λαός αυτός αποφάσισε να
διορθώσει αυτό το λάθος. Πρέπει να το χαιρετίζουμε αυτό και όχι να ανακοινώνουμε κυρώσεις» δήλωσε ο Γκορμπατσόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
«Για να επιβάλει κανείς κυρώσεις πρέπει να έχει πολύ σοβαρούς λόγους. Και οι λόγους αυτοί πρέπει να στηρίζονται από τον ΟΗΕ», εκτίμησε ο Γκορμπατσόφ.
«Η έκφραση της βούλησης του λαού της Κριμαίας και η ενσωμάτωσή της στη Ρωσική Ομοσπονδία δεν αποτελεί επαρκή λόγο» έκρινε ο ίδιος.
Υπενθυμίζεται ότι η Κριμαία είχε προσφερθεί ως «δώρο» στην Ουκρανία από έναν ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, το Νικίτα Χρουστσόφ, το 1954.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις