ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Ο χάρτης με τις εξαφανισμένες πτήσεις από το 1948

Πτήσεις που χάθηκαν ξαφνικά από ραντάρ και αεροσκάφη και επιβάτες που δεν βρεθήκαν ποτέ!
Το Bloomberg χαρτογράφησε τις μεγαλύτερες εξαφανίσεις πτήσεων από το 1948 και μετά.
Σε αυτή την έρευνα συμπεριέλαβε αεροσκάφη που είχαν τη δυνατότητα να μεταφέρουν
περισσότερους από 14 επιβάτες και δεν εντοπίστηκαν ποτέ συντρίμμια ή πτώματα.
Με βάση αυτή την έρευνα, ο ρυθμός εξαφάνισης αεροσκαφών είναι 1,2 το χρόνο, πέντε θεωρείται πως χάθηκαν κοντά ή εντός του Τριγώνου των Βερμούδων, ενώ το μοντέλο που έχει γίνει άφαντο από τα ραντάρ περισσότερες φορές χωρίς να αφήσει ίχνος είναι το Douglas DC-3s και οι στρατιωτικές παραλλαγές του (19 πτήσεις).
Στον χάρτη το Bloomberg συμπεριέλαβε και τρία αεροσκάφη που εξαφανίστηκαν και βρέθηκαν μετά από καιρό.
Η πτήση 447 της Air France: 228 επιβαίνοντες χάθηκαν στην θάλασσα. Χρειάστηκαν πέντε ημέρες για να βρεθούν συντρίμμια και δύο χρόνια για να εντοπιστεί το κυρίως αεροσκάφος και τα συστήματα καταγραφής πτήσης.
Το Boeing της Eastern Airlines: το 2006 μία ομάδα ορειβατών στο βουνό Ιλιμάνι, τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή της Βολιβίας, ανακάλυψε τα συντρίμμια ενός Boeing 727. Το αεροσκάφος της Eastern Air Lines είχε συντριβεί αμέσως μετά την απογείωση, το 1985, σκοτώνοντας και τους 29 επιβάτες του.
Το τσάρτερ από την Ουρουγουάη: μετέφερε 45 άτομα, ανάμεσά τους μία ομάδα ράγκμπι και συνετρίβη στις Ανδεις στις 13 Οκτωβρίου του 1972. Μετά από 72 ημέρες οι διασώστες βρήκαν επιζώντες, ενώ αργότερα αποκαλύφθηκε το ανατριχιαστικό μυστικό τους. Είχαν τραφεί από τα σώματα των νεκρών για να τα καταφέρουν.
Οι μεγαλύτερες εξαφανίσεις αεροσκαφών από το 1948 - Με κίτρινο χρώμα είναι η τελευταία γνωστή θέση αεροσκαφών που δεν βρέθηκαν ποτέ

http://www.makeleio.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις