ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Προσφορά Οικονομοτεχνικής τεχνογνωσίας στην Ουκρανία…. από τον έμπειρο Βενιζέλο

Από τον Πόρτα – Πόρτα  
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ. 
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
ΜΙΛΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ…. 
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
Ελληνική τεχνογνωσία για την οικονομική κρίση. 
Η οικονομική κρίση είναι το οξύτερο πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δήλωσε ότι μπορεί να μεταφέρει τις προτάσεις της μεταβατικής κυβέρνησης της
Ουκρανίας για το πώς θα μπορούσε η διεθνής κοινότητα να βοηθήσει τη χώρα με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(!!!!!!!) αλλά όχι μόνο. 
«Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να γίνει, οπωσδήποτε, μια διεθνής διάσκεψη για το θέμα αυτό, ώστε να διαμορφωθεί, άμεσα, το σχήμα. Βεβαίως, η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει μέσα από την εμπειρία της κρίσης, που έχουμε ζήσει και ζούμε, την τεχνογνωσία της και προς την Ουκρανία» είπε. 
Τέλος, υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και διάλογος, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των υφισταμένων συμβατικών κειμένων που συνδέουν την Ουκρανία με τη Ρωσία, αλλά και με τη διεθνή κοινότητα. 
«Χαιρόμαστε, γιατί η προσωρινή ουκρανική κυβέρνηση αποφάσισε να συνεχίσει τη διαδικασία που συνδέει την Ουκρανία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την υπογραφή της Συμφωνίας Σύνδεσης και Σταθεροποίησης».

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙEΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙΝΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΊΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ.

ΠΠ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις