ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Δηλαδή κ. Λοβέρδε μας τι ακριβώς θα κάνετε;;;

Είπε ο παμμέγιστος αναμορφωτής της Ελλάδος, πρώην υπουργός, καθηγητής, βουλευτής και δεν συμμαζεύεται..., ο Ανδρέας Λοβέρδος, ότι θα ψηφίσει τα νέα μέτρα αλλά πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.
Δηλαδή κύριε Ανδρέα μας θα ψηφίσετε τα νέα μέτρα ενός υπουργού, του Κωστή Χατζηδάκη, που "έμπλεξε την ελληνική κοινωνία" όπως λέτε και γι' αυτό βεβαίως ζητάτε την απομάκρυνσή του.
Όμως κύριε Ανδρέα μας το πρόβλημα δεν είναι ο
κύριος Χατζηδάκης αφού αυτός απλώς εισηγείται τα μέτρα, μαζί βεβαίως και με άλλους συναρμόδιους υπουργούς. Το πρόβλημα είσαστε εσείς κύριε Ανδρέα μας που θα τα ψηφίσετε τα μέτρα και τότε και μόνον τότε θα ισχύσουν και θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο την ελληνική κοινωνία.
Αφήστε λοιπόν τους εξυπνακισμούς και αποφασίστε τι θα κάνετε, Ανδρέα μας. Θα μπλέξετε με την ψήφο σας την ελληνική κοινωνία ή όχι;;;
Α! και μην το ξεχάσω, αν δεν παραιτηθεί ο κ. Χατζηδάκης τι θα κάνετε κ. Ανδρέα μας;;;
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις