ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Οι «ηλίθιοι γαλατάδες»

Κάποιος δημοσιογράφος έλεγε σήμερα ότι: «εδώ πρόκειται να πάρουμε 12 δισεκατομμύρια, στο γάλα θα κολλήσουμε;».
Ταυτόχρονα, πολλοί δημοσιογράφοι, σε διάφορα καθεστωτικά MME ονομάζουν περιπαιχτικά όσους διαφωνούν με το θέμα, ως «γαλατάδες», για να τους καταστήσουν γραφικούς και να τους ακυρώσουν.
Μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι, ποιος «ηλίθιος»
μιλάει ακόμα για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Όλα είναι τελειωμένα.
ΥΓ. Σύμφωνα με πληροφορίες η «λαοπρόβλητη» κυβέρνηση θα βάλει μαζί στο ίδιο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί ως ένα άρθρο, το θέμα του γάλακτος και τη διανομή του πλεονάσματος, πιέζοντας έτσι τους βουλευτές να το ψηφίσουν. Δηλαδή θα βάλουν μαζί την παράδοση του γάλακτος στους Γερμανούς μαζί με τα «αργύρια» αυτής της παράδοσης, μόνο και μόνο για να παραμείνουν κάποιοι στις καρέκλες τους.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις