ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Διάλυση της Ευρωζώνης προτείνει το ΔΝΤ!!!

Πέτρος  Χασάπης
Από την αρχή αυτής της κρίσης, ήδη από τις αρχές του 2010, πολλοί που αντιληφθήκαμε αμέσως που θα οδηγήσουν τα πράγματα υποστηρίξαμε ότι η ΕΕ έχει μπροστά της δύο δρόμους. Είτε θα γίνει κανονική ομοσπονδία, είτε θα πρέπει να διαλύσει την Ευρωζώνη και να επανέλθει η προτέρα  κατάσταση της ΕΕ. Δηλαδή μια οικονομική ένωση ανεξάρτητων και κυρίαρχων κρατών με τα δικά τους νομίσματα.
Όσοι λοιπόν υποστηρίζαμε ότι η ΕΕ πρέπει να
επιλέξει αναγκαστικά μεταξύ αυτών των δύο δρόμων, κατηγορηθήκαμε από τους μνημονιακούς, οι οποίοι κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο πως το μέλλον της Ελλάδας είναι η υπάρχουσα Ευρωζώνη. Φυσικά, ποτέ η Ευρώπη με τις τόσες εθνικές διαφορές, η οποία έχει αλληλοσφαχτεί σε δύο παγκόσμιους πολέμους, με μια εθνικιστική Γερμανία στην καρδιά της και στην οποία ο Βορράς μισεί το Νότο, δεν θα μπορέσει να γίνει ομοσπονδία. Αυτό φυσικά το γνωρίζουν πολύ καλά και οι μνημονιακοί, γι’ αυτό και τους βολεύει η υπάρχουσα κατάσταση εκμετάλλευσης του λαού. Όμως έρχεται τώρα το ίδιο το ΔΝΤ και λέει δημόσια ακριβώς τα ίδια.
«Η Ευρωζώνη βρίσκεται στα μαύρα της τα χάλια». Έτσι αρχίζει πολυσέλιδο αφιέρωμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το μέλλον της Ευρωζώνης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι: O πρώτος είναι να μετεξελιχθεί η Ευρωζώνη γρήγορα σε ομοσπονδιακό κράτος με νόμισμα το ευρώ και ο δεύτερος είναι να παραμείνει η Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά χωρίς το ευρώ, δηλαδή να διαλυθεί η Ευρωζώνη.
Γιατί όμως, διατηρείται ακόμα η καταστροφική Ευρωζώνη, αφού οι πάντες γνωρίζουν την αλήθεια; Απλά γιατί μέσω της Ευρωζώνης οι άπληστες Ευρωπαϊκές ελίτ (με ηγέτιδα την Γερμανική ελίτ) εξουσιάζουν τους λαούς της Ευρώπης και πλουτίζουν από την εξαθλίωση των ευρωπαϊκών λαών.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις