ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Χρυσοχοΐδης για διόδια: Συνελήφθη ψευδόμενος και συνεχίζει ακάθεκτος

Ο υπουργός Χρυσοχοΐδης, ο πολιτικός που συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Ελλάδα, παρόλο που έχει δημόσια παραδεχτεί ότι ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει, συνελήφθη ψευδόμενος σ’ ένα θέμα που προκαλεί μείζονα κοινωνική αναταραχή. Στην αύξηση της τιμής των διοδίων.
Στις 9 Δεκεμβρίου 2013, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωνε από το βήμα της Βουλής ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις: «Σε ό,τι αφορά τα διόδια, δεν υπάρχει καμμία πρόβλεψη για αύξηση διοδίων. Η μόνη προσθήκη είναι μία. Ζήτησα από τους νομικούς μου συμβούλους να ζητήσουν από τους
παραχωρησιούχους να γίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεσμευτικό, δηλαδή να μπει διάταξη που αναφέρεται στην αναλογικότητα, η οποία αναφέρεται στη διάταξη, είναι συγκεκριμένη και λέει ‘σε όλα τα έργα θα εγκατασταθεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα είσπραξης και διαχείρισης διοδίων, το οποίο περιλαμβάνει τη δυνατότητα λογιστικής καταγραφής για κάθε μία κατηγορία διοδίων και οχημάτων, όπως επιβάλλουν οι συμβάσεις παραχώρησης’».
Μάλιστα, στο λόγο του υπήρχε και ευθεία μομφή... λαϊκισμού προς εκείνους που υποστήριζαν ότι η κυβέρνηση και εκείνος προσωπικά άνοιγαν τον δρόμο για περαιτέρω αυξήσεις στα διόδια. Έλεγε ο κατά συρροήν ψευδόμενος υπουργός: «Αυτή η σπέκουλα εδώ και ο λαϊκισμός -και τονίζω ότι υπάρχει ευτυχώς από ορισμένους και όχι απ’ όλους- δεν μπορεί να μην απαντηθούν και μάλιστα με στοιχεία. Όποιος σηκωθεί και βγει από εδώ μέσα χωρίς στοιχεία, θα είναι στην κρίση αυτών που τον ακούν και των συναδέλφων μου».
Δεν πρόλαβε καν να συμπληρωθεί δίμηνο από τις κάλπικες υποσχέσεις του κ. Χρυσοχοΐδη και επιβλήθηκαν αυξήσεις που φτάνουν το 50%, προκαλώντας ξεσπάσματα οργής από τους οδηγούς. Χαρακτηριστικά είναι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα διόδια της Μαλακάσας με την πυρπόληση των κουβουκλίων είσπραξης των αλμυρών αντιτίμων για τις διελεύσεις των οχημάτων.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρει απόλυτη και ακέραια την ευθύνη για τα έκτροπα που υποδαυλίζει με τις κάκιστες και ανάλγητες αποφάσεις του.
http://adiavroxoi.blogspot.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις