ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Μειοψηφία οι ευρωπαϊστές στην Ελλάδα

Ισχνή μειοψηφία αποτελούν πια οι ευρωπαϊστές στην Ελλάδα αφού από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου μόνο ο Σαμάρας παραβρέθηκε στην φιέστα με τους ανθρώπους της γερμανικής Ευρώπης…
Με 21-23% που έχει η Νέα Δημοκρατία  και 4-5 που έχει το ΠΑΣΟΚ είναι φανερό ότι ο Ευρωπαϊσμός είναι πια  μειοψηφία στην Ελλάδα.
Ας θυμηθούμε ότι αυτά τα δυο κόμματα μας εβαλαν στην Ευρώπη χωρίς να μας ρωτήσουν
αντλώντας νομιμοποίηση από το 80% που ελάμβαναν στις εκλογές. Αυτά τα κόμματα  δικαίως ταυτίστηκαν με τον ευρωπαϊσμό στην Ελλάδα.
Γύρισε ο καιρός και στην στροφή του τα δεδομένα άλλαξαν.   Οι “σκεπτικοί για την Ευρώπη” έγιναν και γινονται καθημερινά περισσότεροι  ενώ τα δυο αυτά κόμματα μολις που παιρνουν το 25% αθροιστικά στις δημοσκοπήσεις.
Με διαδηλώσεις πέριξ του Ζαππείου και με απίστευτη ταλαιπωρία που υφίστανται είναι φανερό ότι με την ευρωπαϊκή προεδρία δεν την χάρηκαν ιδιαίτερα οι πολίτες στην Αθήνα.
Ίσως μαλιστα να αγωνιούν! Είναι πιθανό η προεδρία να αναδείξει ξανά την ανικανότητα  των Ελλήνων ευρωπαϊστών. Μετά την ζάχαρη, τον καπνό, την φέτα, την εθνική κυριαρχία,  ποιος ξέρει τι άλλο θα χάσουμε.
Τόσα  και τόσα είδαν μεχρι τώρα τα μάτια μας.
http://papaioannou-giannis.net/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις