ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Στις καρέκλες που πουλάνε οι γύφτοι...

Εικόνα περασμένων δεκαετιών είχε η αίθουσα, όπου χθες συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Κάποιες καρέκλες τοποθετημένες ημικυκλικά για τους δύο ηγέτες και τους συνεργάτες του, ένα τραπεζάκι μεταξύ
τους με κάτι σαν ανθοδέσμη πάνω του, μία ξύλινη επιφάνεια ως φόντο με τρεις πίνακες, έντονο γαλάζιο σε άσπρο πλαίσιο.
Εικόνα θλίψης!
Ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε χθες μία σημαντική συνάντηση, με έναν από τους ισχυρότερους πολιτικούς ηγέτες του κόσμου και ουδείς φρόντισε αυτή η συνάντηση να μην έχει οσμή... κακομοιριάς και να μην εκπέμπει εικόνα προχειρότητας.

Ειδικά αυτές οι πλαστικές καρέκλες που κάθισαν οι δύο άνδρες, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια ενώ όποιος παρακολούθησε και το βίντεο με την αρχική συνομιλία μεταξύ Σαμαρά και Πούτιν θα διαπιστώσει πώς ο Ρώσος Πρόεδρος ήταν εμφανώς αμήχανος στην καρέκλα καφενείου που είχε επιλεγεί.
Εντάξει, δεν λέμε ότι ο κ. Σαμαράς έπρεπε να προσφέρει στον κ. Πούτιν ανέσεις... Μαξίμου αλλά μοιάζει αδύνατο να μην βρήκαν οι συνεργάτες του αλλά και οι υπηρεσίες της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κομισιόν μία αίθουσα της προκοπής για τη συνάντηση των δύο ανδρών.
Η σύγκριση των δύο φωτογραφιών της χθεσινής και αυτής από την προ διετίας επίσκεψη Σαμαρά στη Μόσχα, όπου και είχε συνάντηση με τον κ. Πούτιν και μάλιστα όχι ως Πρωθυπουργός αλλά ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι απλώς ενδεικτική.
http://www.newsbomb.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις