ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Θυμάμαι τι μας έλεγε σε μια ταβέρνα για το 25αρι ένας σύμβουλος του Αδωνι πριν λίγο καιρό

του Στρατή Μαζίδη
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς όταν παραβρίσκεται σε κάποιο κοινωνικό γεγονός είναι να προσπαθεί να περνά απαρατήρητος. Βλέπε, άκου, σώπα, μου έλεγε ένας παλιός δημοσιογράφος που δεν είναι πια στη ζωή.
Πριν λίγους μήνες, όταν είχε αρχίσει να πρωτοκουβεντιάζεται το 25ευρω του Αδωνι Γεωργιάδη, συνέβη να βρεθώ καλεσμένος σε κάποια ταβέρνα. Στο τραπέζι ήταν περίπου 10-15 άτομα.
Σε κάποια στιγμή κι ενώ ήταν προχωρημένη η
ώρα, έρχεται ένας πολυπράγμων καλοθρεμμένος νέος κύριος με τη γραβάτα και το i-phone στο χέρι. Ο εμφανισιακά ορισμός του επιτυχημένου. Στέλεχος του ΛΑΟΣ και πλέον σύμβουλος του Αδώνιδος στο υπουργείο (δεν εννοώ τον Πλεύρη).

Ήρθε λοιπόν εκεί με τα μπλα μπλά του και όλοι τον άκουγαν με το στόμα ανοικτό. Κρέμονταν από το στόμα του και προσπαθούσαν να βρουν κάτι για να πουν και να φανούν σημαντικοί. Ανέλυε σχέδια, οράματα και περιέγραφε μια κατάσταση που νόμιζες ότι βρίσκεσαι σε κάποια άλλη χώρα.

Τότε έπεσε στη συζήτηση και το 25ευρω. Και τι μας είπε ο σύμβουλος; Ότι δεν είναι στις προθέσεις του Αδώνιδος να το εφαρμόσει αλλά το πέταξε έτσι για να δει αντιδράσεις.

Το είπε άραγε έτσι για να καθησυχάσει τα γεροντάκια που ήταν στο τραπέζι; Άλλωστε πότε θα τα ξανάβλεπε;

Πάντως έχω την αίσθηση ότι αν του είχα συστηθεί εκείνη τη βραδιά, μάλλον δε θα το βγάζαμε το λαβράκι μας.

Αυτό για να δείτε τι δούλεμα πέφτει."Το πέταξε έτσι ο Αδωνις". Ο λαός να δούμε πότε θα πετάξει ορισμένους.
http://www.freepen.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις