ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Στεγαστικό δάνειο, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ σε συνδικαλίστρια

Επισφαλή δάνεια δίνονταν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και σε συνδικαλιστές της τράπεζας. Όπως αποκαλύπτει το Έθνος συνδικαλίστρια του ΤΤ, η οποία μετείχε στο διοικητικό του  συμβούλιο ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, επί διοικήσεως Κλέωνα Παπαδόπουλου, πήρε στεγαστικό δάνειο μαμούθ, ύψους 1,2 εκατ.
ευρώ.
Κατά πληροφορίες, τόσο το δάνειο, όσο και το όνομα της συνδικαλίστριας, περιλαμβάνονται στο νέο - τρίτο στη σειρά - πόρισμα της ΤτΕ που θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη εντός ημερών.
 Σύμφωνα με κύκλους του ΤΤ στο εν λόγω δάνειο, που αρχικά δεν εξυπηρετείτο, τώρα γίνονται μηνιαίες καταβολές. Άλλες πληροφορίες θέλουν τη συνδικαλίστρια να έχει λάβει το δάνειο για λογαριασμό της κόρης και του γαμπρού της.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις