ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ…

Λίγο έξω από το Σουφλί, κάπου 10 χιλιόμετρα, βρίσκεται ένα χωριό, η Γιαννούλη, έχει και δεν έχει 200 κατοίκους. Σίγουρα δεν έχει κέντρο υγείας αφού δεν υπάρχει γιατρός. Έχει όμως ένα καφενείο, τον καφενέ του Τριαντάφυλλου, που ανοίγει μια-δυο ώρες την ημέρα. Πήγε λοιπόν κάποιος πελάτης- κάτοικος του χωριού στον καφενέ, έκανε σεφτέ στον καφετζή και του παράγγειλε έναν πολλά βαρύ και όχι. Έτσι, ο μοναδικός πελάτης άναψε το τσιγάρο του για να απολαύσει τον αχνιστό καφέ αλλά δεν πρόλαβε να τραβήξει ούτε μια τζούρα. Η πόρτα του καφενέ άνοιξε απότομα και ο αστυνόμος του χωριού, με βλοσυρό ύφος, μπήκε στον άδειο καφενέ

αποφασισμένος να επιβάλλει το νόμο. Έβγαλε το μπλοκάκι του από την κωλότσεπη και έκοψε ένα πεντακοσάρικο πρόστιμο στον καφετζή επειδή ο μοναδικός πελάτης του καφενέ είχε ανάψει τσιγάρο.

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή, δεν είναι δημιούργημα φαντασίας. Σίγουρα όμως ο αστυνομικός-τσιγαροδιώκτης διαθέτει εκτός από περίσσια σκληρότητα και τέτοια φαντασία που σε μια δύσκολη εποχή, σε ένα ξεχασμένο από το κράτος χωριό που δεν έχει ούτε νερό, ούτε γιατρό, είδε τον εαυτό του κάτι μεταξύ επιθεωρητής Κάλαχαν και αστυνόμος Σαΐνης, και αποφάσισε να επιβάλλει το νόμο και την τάξη στην παγκοσμίως γνωστή μητρόπολη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, στη Γιαννούλη του Έβρου.       


Κύριε Ελέησον

πηγή : NEWSBOMB

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε και το όνομα αυτού του "υπηρέτη του νόμου",έτσι,για να τον βγάλουμε από την ανωνυμία που χρησιμοποιεί να καλύψει τα κόμπλεξ του.

Ανώνυμος είπε...

το όνομα οπωσδήποτε

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις